18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sådan spiller du på Unibet’s mobil app

Den følgende Unibet mobil app anmeldelse vil give dig en detaljeret guide af Unibets mobil app. Denne anmeldelse vil forklare dig, hvordan du downloader app’en, instruktion om velkomstbonusser, hvordan du placerer et bet, hvordan du laver en ind- og udbetaling og meget mere.

Læs vores guide til Unibets Mobil App, og se om den passer til dig:

Unibet app
Download/Systemkrav3/5
Bonus og kampagner5/5
Funktioner4/5
Samlet vurdering4/5
Download den nu
unibet logo

Sådan downloader du Unibet app’en

Unibet mobil app’en kan downloades på langt de fleste Apple og Android telefoner. Husk altid at sørg for, at din telefon er opdateret med den seneste software, så du får den bedste oplevelse med app’en.

Apple:
Er du Apple bruger, skal du blot søge på Unibet i din App Store på din telefon. Herefter taster du dit kodeord og begynder at downloade. Når du har downloadet og installeret app’en, skal du blot oprette en konto hos Unibet, og så kan du benytte dig af app’ens mange funktioner.

Android:

Har du en Android telefon, skal du gå ind på google og skrive ”Unibet Android App” – Herefter går du ind på Unibet og vælger Unibet Sports Betting app’en og trykker download – Når du har downloadet og installeret app’en, skal du blot åbne den og oprette en konto.

Systemkrav

iPhone:
Nødvendigt med iOS 7.0 eller nyere. Kompatible med iPhone, iPad og iPod Touch

Android:
Opdateret version af seneste Android styresystem.

Bonusser på Unibet og hvordan du får dem

Unibet velkomst bonus

I øjeblikket tilbyder Unibet en 100% indbetalingsbonus på helt op til 1.000 kr.

For at modtage denne bonus skal du oprette en ny konto med en Unibet bonuskode og indbetale min. 100 kr.

  • Du skal være min. 18 år og bosat i Danmark for at benytte Unibets bonus
  • Du skal min. Indbetale 100 kr
  • Bonus og Indbetaling skal gennemspilles 6x til min. Odds 1.40 før den kan udbetales
  • Du har 60 dage til at gennemspille bonussen, før den fjernes fra din konto
  • Det er kun muligt at få EN bonus pr. Kunde

Funktioner i Unibets Mobil App

I denne sektion vil vi fortælle lidt om de hovedfunktioner der er i Unibets mobil app. Hvis du er fan af mange forskellige odds og sportsgrene, så er Unibet klart en af de absolut bedste på det danske marked.

Opret dig en bruger

Opret en bruger hos Unibet direkte fra app’en. Det er en hurtig proces og det tager ikke mere end et par minutter, og så har du din egen lille private bookmaker ved hånden. Gør brug af bonussen ved at indbetale min. 100 kr.

Tag pengene nu

Hos Unibet er der en mulighed for at tage pengene nu, hvis du ikke tør lade dit væddemål stå. Du kan bruge denne mulighed, hvis du gerne vil ud af dit væddemål med en profit, selvom kampen ikke er forbi endnu.

Live stream Sport

Du har ikke blot en lille bookmaker ved hånden, du har faktisk også den helt store sportspakke. Unibet live-streamer nemlig mange tusinde sportsbegivenheder på deres hjemmeside, som du kan se gratis, så længe du har penge stående på din konto.

Det er alt fra fodbold, basketball, tennis, ishockey og meget, meget mere. Du kan se næsten alt sport i Unibets mobil app. – Hvis der står video eller er et video-ikon ved siden af kampen, betyder det, at den kan ses i Unibet app’en.

Live-Betting

Som de fleste bookmakere, er der naturligvis mulighed for at live bette hos Unibets mobil app. Unibet har et af de bedste softwares på markedet til live-betting, og det er en af de udbydere der samtidig har flest kampe og de bedste odds.

Spørgsmål og svar

1. Kan jeg oprette, indbetale og udbetale via app’en?

Ja. Du kan oprette en konto via mobil appen, og du kan ligeledes indbetale og udbetale dine kontanter fra app’en. Dette kan du gøre når som helst, og skal altså ikke frygte, at du skal til at finde din computer frem eller dit nem-id. Det er altså muligt at gøre stort set ALT i app’en.

2. Hvordan placerer jeg et væddemål?

For at placere et væddemål i Unibets mobil app, skal du gøre følgende:

  • Først vælger du et marked, du gerne vil spille på
  • Dernæst vælger du det odds, som du finder tiltalende
  • Nu vælger du det beløb, som du gerne vil spille for
  • Til sidst skal du bare bekræfte væddemålet, og så er det placeret

3. Hvordan laver jeg en indbetaling?

Det er meget simpelt at lave en indbetaling på Unibets mobil app. Først logger du ind på din konto – Dernæst trykker du på knappen hvor der står indbetal, og så vælger du den indbetalingsløsning, du gerne vil benytte dig af.

Når du har indbetalt kan du vælge at gemme dine kort informationer, så du næste gang kan indbetale meget hurtigere. Dette er en løsning de fleste bruger, og du skal ikke være nervøs for, at bookmakerne misbruger dine informationer.

4. Hvordan udbetaler jeg?

Hvis du vil udbetale fra din Unibet konto, skal du først logge ind, derefter skal du klikke på min konto og så trykke på udbetal. Nu kommer du frem til en side, hvor du kan vælge hvor mange penge du gerne vil udbetale.

Indtast dit kodeord, så du bekræfter, at det er din konto, og så vil pengene bliver overført til din bank hurtigst muligt.

5. Hvordan kontakter jeg kundeservice?

I Unibets mobil app vælger du menuen i venstre hjørne. Derefter klikker du på kontakt os. Nu kommer du ind på Unibets hjemmeside, hvor du kan: Sende en Email, Læse deres Spørgsmål og Svar, chatte i deres live chat eller ringe til deres telefon. Du kan skrive en mail til Unibet på info(at)unibetsupport.dk og ringe på tlf: 89883325.

Meninger om Unibet’s mobil app

For at opsummere, så leverer Unibet’s mobil app en rigtig god og funktionel app.

Unibet fordeleUnibet defekter
Masser af høje odds

 

Mange live bets 24/7

Hurtige ind- og udbetalinger

 App’en kan være en smule langsom

De er kendt for at begrænse nogle kunder