18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Unibet betalingsløsninger: Sådan laver du en indbetaling og udbetaling

Denne guide vil give dig et fuldt overblik over de mange forskellige betalingsløsninger der findes hos bookmakeren Unibet. Vi hjælper dig med, hvordan du får godkendt din konto, hvordan du indbetaler til din konto og vigtigst af alt, hvordan du får dine penge ud igen.

Vi tager et dybere kig på Unibet indbetalinger og udbetalinger både på computer og mobil app versionen.

Unibet logo

Trin for trin guide til Unibet betalingsløsninger

I denne sektion vil vi give dig instruktioner i, hvordan du kan lave indbetalinger og udbetalinger på Unibet.

Vi vil hjælpe dig til, hvordan du laver en korrekt indbetaling på Unibet, og samtidig vil vi hjælpe dig med, hvordan du kan få dine gevinster ud på din bankkonto.

På Unibet finder du mindst fem forskellige indbetalingsløsninger, hvor der indenfor hver kategori er yderligere muligheder for at lave en indbetaling til Unibet. Du kan indbetale helt ned til 80 kr. Og helt op til 400.000 kr. Vigtigst af alt er, at uanset hvilken løsning du vælger, så tager Unibet ikke noget gebyr for din indbetaling.

Sådan laver du en indbetaling

Nu skal vi til den vigtige del, hvor vi lærer dig hvordan du laver en indbetaling til Unibet. Det er en meget kort og let proces:

For at indbetale penge på Unibet skal du gøre følgende:

  1. Log ind eller opret en konto med bonuskoden en få bonussen
  2. Klik på det gule Indbetalings ikon oppe til højre på hjemmesiden
  3. Vælg hvilken betalingsløsning du vil benytte dig af
  4. Nu skal du udfylde de informationer (Evt. Kortinformationer)
  5. Vælg det beløb, som du vil sætte ind på din Unibet konto og bekræft

Nu har du indbetalt penge på din Unibet konto, og kan komme i gang med at bette.

Sådan laver du en udbetaling

Når du udbetaler på Unibet, vil du typisk få udbetalt dine gevinster til den metode du har brug til at indbetale med. Så hvis du sætter ind med dit visa dankort, så vil din udbetaling også ryge tilbage til samme kort.

Hvis du vil udbetale fra Unibet, skal du gøre følgende:

  1. Vælg min konto -> Bank -> Udbetal
  2. Nu vælger du så det beløb, som du gerne vil udbetale.
  3. Herefter vælger du den konto, dine penge skal udbetales til.
  4. Klik på udbetal knappen

Sådan der. Nu har du foretaget en udbetaling på Unibet, og du vil kunne se dine penge på dine konto indenfor et par hverdage.

Unibets betalingsløsninger

Indbetalingsmuligheder

Unibet har fem forskellige hovedmuligheder for at lave indbetalinger, og herunder er der endnu flere muligheder for at indbetale til Unibet.

Hvad enten det er kreditkort, Skrill eller noget helt tredje, så er der masser af muligheder hos Unibet, og vi lister dem op for dig lige her:

BetalingsmodeMin. Max. IndbetalingGebyrIndbetalingstid
Kreditkort/Debitkort80 kr/400.000 kr0 kr.Med det samme
Netbank100 kr/10.000 kr0 kr.Med det samme
Skrill120 kr/400.000 kr.0 kr.Med det samme
Neteller120 kr/250.000 kr.0 kr.Med det samme
Paysafecard100 kr/7.000 kr.0 kr.Med det samme

Udbetalingsmetoder

UdbetalingsmetodeMin. Max. UdbetalingGebyrUdbetalingstid
Kreditkort/Debitkortn/a0 kr.3-5 arbejdsdage
Netbankn/a0 kr.1-3 arbejdsdage
Skrill n/a 0 kr.Ca. 12 timer
Neteller n/a 0 kr. Ca. 12 timer

Spørgsmål og svar

1. Unibet minimum indbetaling?

Unibet har flere forskellige muligheder for at lave indbetalinger, og størrelsen af indbetalingerne varierer af metoden du benytter dig af.

Hvis du vælger et kreditkort, er det klart den løsning hvor du behøver at indbetale mindst, da du kan nøjes med at indbetale 80 kr. Til din konto. Bruger du netbank er det 100 kr, mens Neteller og Skrill er 120 kr.

2. Hurtigst mulige udbetaling?

Hvis du gerne vil udbetale dine penge hurtigst muligt, og have dem til rådighed til andre ting, så anbefaler vi, at du har en konto hos Skrill eller Neteller. Her skal du nemlig ikke vente mange timer på din udbetaling, da disse allerede kan være at finde på din konto op til 12 timer efter, at du har foretaget din udbetaling.

Kreditkort kan tage mellem 3-5 arbejdsdage, mens netbank typisk tager 1-3 arbejdsdage.

3. Kan man annullere en udbetaling?

Du kan godt annullere en udbetaling hos Unibet, men det kræver, at du gør det næsten lige efter, at du har sat din udbetaling i gang. Hvis Unibet når at foretager din udbetaling, og sende pengene til din bankkonto, er det altså for sent.

Så hvis du ombestemmer dig, og ikke ønsker at udbetale dine penge alligevel, skal det ske hurtigst muligt efter, at du har foretaget din udbetaling.

4. Jeg har ikke modtaget min udbetaling endnu, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget din udbetaling fra Unibet endnu, skal du først og fremmest være opmærksom på, om du har ventet i den periode, som de foreskriver at en udbetaling kan tage.

Husk også at tage højde for helligdage og weekender. – Har du ventet længe nok, og dine penge stadig ikke er til rådighed, så kan du kontakte Unibet via deres kundeservice. De har både email, telefon og live-chat, hvor du hurtigt kan få hjælp.

Unibet – Kundeservice

Det kan ske, at du har brug for at kontakte Unibets kundeservice, hvis der skulle opstå et problem eller hvis du har spørgsmål til væddemål eller din konto. Heldigvis har Unibet en af de absolut bedste kundeservice centre blandt bookmakerne, så du kan altid få fat i dem.

Du kan kontakte Unibet 24/7, og de har et hav af forskellige muligheder, hvor på du kan kontakte dem. Du kan ringe på deres telefon (808 26080), du kan sende dem en email ([email protected]) eller du kan chatte med dem i deres live-chat. – De svarer typisk hurtigt og professionelt.

unibet kundeservice