18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Anmeldelse af Unibet: I toppen af feltet

Unibet er blandt de absolut største spillere på bettingmarkedet, og vi bringer her en fuld detaljeret Unibet anmeldelse af bookmakeren, så du ved alt, der er værd at vide om Unibet.

Læs vores anmeldelse af Unibet her:

Unibet AnmeldelseVores vurdering
Bettingmarkeder4/5
Odds4/5
Mobil app3.5/5
Live betting & streaming4.5/5
Betalingsløsninger4.5/5
Kundeservice4/5
Samlet vurdering4/5
_unibetNEWLOGO

Unibet velkomstbonus: 5/5

Unibet har i vores øjne den bedste velkomstbonus overhovedet. For det første giver de 100% på din første indbetaling helt op til 1.000 kr.

Alle bør vide, at den bedste måde at oprette sig er med Unibet bonuskoden.

 • Indbetal mellem 40 og 1.000 kr. ved din første indbetaling
 • Bonussen og indskuddet skal omsættes 8 gange til minimum odds (1.40 eller højere) før at pengene kan udbetales.
 • Bonus er kun tilgængelig for brugere bosat i Danmark
 • Bonussen udløber automatisk 60 dage efter den er aktiveret.

Bettingmarkeder: 4/5

Unibet er næsten i toppen når det gælder deres bettingmarked. Du kan næsten spille på alt hos Unibet, og der er kun meget få begrænsninger, der er dog alligevel nogle begrænsninger i forhold til andre bookmakere, og derfor scorer de ikke 5/5.

For langt de fleste mennesker, vil dette dog være mere end rigeligt, og vi tør godt garantere, at du ikke løber tør for ting at spille på.

Samtidig har Unibet en del markeder, som mange af de andre bookmakere ikke har.

Her kan du bl.a. spille på de lidt sjovere spil såsom, hvem får et gult kort i kampen, hvor mange mål scorer den pågældende spiller, hvor meget boldbesiddelse har det ene hold osv. Dvs. Unibet har altså mange af disse lidt sjovere og lidt mere nørdede spil, hvor mange af de andre bookmakere køre lidt på og hårdt med de mere basale spil.

Foruden de mange sportsgrene og sjove odds, så kan vi i denne Unibet anmeldelse også fortælle, at Unibet har et hav af muligheder for at spille på de danske ligaer.

Du kan faktisk spille helt ned i serierækkerne i Danmark, hvilket du heller ikke kan hos de fleste bookmakere. Så vi giver Unibet et stort 4-tal på denne skala til 5.

Unibet Odds: 4/5

Igen scorer vi Unibet højt på deres Odds skala. Unibet er generelt blandt de bookmakere på markedet der har de højeste odds, og den absolut højeste tilbagebetalingsprocent på de store markeder.

Dette er eks. Premier League, hvor Unibet ofte har lidt højere odds end deres konkurrenter.

Foruden oddsene er Unibet meget lig med de andre bookmakere på odds siden. Udvalget er stort, oddsene er som regel høje og der er mange forskellige valg at vælge i mellem.

Vi mener Unibet hører til blandt toppen på Odds kategorien, og derfor giver vi dem også 4 i denne kategori.

Unibet Mobil App: 3.5/5

På skalaen hvor vi scorer Unibet lavest er det på deres mobil app. App’en i sig selv er egentlig ganske fornuftig og med masser af funktioner, men den fungerer og reagerer bare ufatteligt langsomt i forhold til flere af deres konkurrenters app’s.

Derfor er det svært for os, at give Unibets mobil app en høj score i denne anmeldelse.

Der er dog masser af funktioner i app’en, hvor du både kan lave:

 • Tag Pengene: her kan hive profitten ud af dit væddemål, inden det er afgjort
 • Live-bette: en rigtig fornuftig sektion af deres live-spil, hvor du har mulighed for at bette mens du er på farten
 • Ind- og udbetal: ligesom på hjemmesiden kan ud let lave indbetalinger og udbetalinger på mobil-app’en

Du kan læse mere om Unibets Mobil app i den anmeldelse.

Unibet mobil app  app Unibet

Live-streaming: 4/5

Unibet gør det næsten overflødigt at have en TV-pakke med sportskanalerne. De viser nemlig det meste sport på deres hjemmeside, hvor du via deres afspiller kan live-streame langt de fleste sportsgrene og kampe.

Hvad end det er tennis, fodbold, basketball eller noget helt andet du er interesseret i at se, så kan du typisk live-streame det hos Unibet.

Hvis vi skal finde noget negativt ved deres live-streaming, så har vi to punkter, der ødelægger oplevelsen.

 • TV-billedet er meget småt
 • Der kan være lidt forsinkelse på. Eks. I Tennis hvor du kan nå at se scoreboardet på Unibet opdaterer sig inden pointet er spillet færdigt

Foruden dette er det dog en fremragende oplevelse at se Live-stream på Unibet, og det er grunden til, at vi giver den en høj score.

Live-streaming Unibet

Betalingsløsninger: 4.5/5

Der er masser af muligheder for at lave indbetalinger hos Unibet, både på hjemmesiden og i deres mobil app. Der er fem hovedløsninger, hvor du kan indbetale og derunder er der yderligere løsninger for at sætte penge ind.

Modsat konkurrenter af Unibet er de stadig en lille bitte smule bagefter, og det er den eneste grund til, at vi ikke giver dem et 5-tal på skalaen.

Du har dog masser af muligheder for at lave ind- og udbetalinger på Unibet, og vi lister de forskellige løsninger op her:

 • Kreditkort/Debitkort (Visa,Mastercard,Entropay m.m)
 • Netbank
 • Neteller
 • PaysafeCard
 • Skrill

Hvis du har indbetalt penge, går du sikkert med en forhåbning om at udbetale dem igen. Du kan udbetale via følgende løsninger og det tager ca. Så lang tid, som beskrevet herunder:

 • Kreditkort – 3-5 arbejdsdage
 • Netbank – 1-3 arbejdsdage
 • Neteller & Skrill – Op til 12 timer

Kundeservice: 4/5

Unibet har en ganske fornuftig kundeservice, som vi i denne Unibet anmeldelse vurderer til at være over middel.

Der er flere forskellige måder at komme i kontakt med Unibet på, hvis man har brug for hjælp eller spørgsmål til ens konto.

Du kan kontakte Unibets kundeservice ved at sende dem en email ([email protected]), ringe til deres telefon nr. Eller chatte med dem i deres livechat.

Livechatten er klart vores bedste anbefaling, hvis man har brug for hurtig og pålidelig hjælp. Unibet sidder klar til at hjælpe 24/7, og derfor får de også denne høje karakter hos os.

unibet kundservice

Samlet vurdering: 4/5

Overordnet set, er vi i denne Unibet anmeldelse meget begejstrede for bookmakeren Unibet. Vi kan ikke komme uden om, at de er blandt de absolut bedste på markedet, og derfor rangerer vi dem også på et flot 4-tal på skalaen der går til fem.

I vores øjne er Unibet den næstbedste bookmaker for danskere, men de bør opdatere deres mobil-app og et lidt større udvalg af live-odds end de allerede har. Hvis dette bliver forbedret, læner de sig klart op af et 5-tal.

Det kan vi lideDet kan vi ikke lide

Klart de bedste bonusser

Hurtig ind- og udbetaling

God kundeservice

Langsom mobil app

 

De kan forbedre sig på live-betting

Hvis du opretter en konto hos Unibet, så giver de altså 100 % i indbetalingsbonus helt op til 1.000 kr.