18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

De 5 største pokerspillere, der gik fallit

Hvad ville poker være uden hårrejsende følelse af muligheden for at miste det hele i løbet af et øjeblik?

For alle spillere, er denne følelsesmæssige og økonomiske rutsjebane det, der gør spillet værd at spille. Kun professionelle kan tabe tusindvis af dollars og samtidig tage det helt roligt.

Hvis du flipper ud, når du mister et par hundrede kroner på kasinoet, så vent til du finder ud af, hvor meget disse fem professionelle spillere har tabt!

#5 – Gavin Griffin

Gavin Griffin

Anslået tab: $5 millioner

Gavin Griffin skrev poker historie som den yngste spiller til at vinde et WSOP-turnering, da han tog titlen i Pot Limit Hold’Em i 2004. Han har også vundet den prestigefyldte Triple Crown, efterfulgt af en EPT i 2007 og 2008. I 2012, hans totale live gevinster nærmede sig $5 millioner.

Griffin fik dog fyret de fleste af disse penge af. Ud over omkostningerne ved at deltage i live turneringer og de høje californiske skatter, udviklede han en ludomani der kostede ham dyrt.

Han måtte til sidst træde flere niveauer ned og gå tilbage til bordene med lavere satser, for ikke at gå helt fallit.

#4 – Gus Hansen

Gus Hansen

Anslået tab: $18 millioner

Gus ‘The Great Dane’ Hansen har altid været kendt for sine vilde svingninger: efter at have vundet fire WPTs på et år og opnået seks finaleborde, indsamlede han over $ 11 millioner, ramte den danske spiller bunden i 2014.

Hans tab på Full Tilt oversteg $20 millioner i september, han mistede så meget som $630,000 på en uge alene! Han formåede at få en lille smule ($1.2 million) tilbage, men med et samlet tab på – $18 millioner, satte manden rekorden for tab på online poker.

Mens en rimelig reaktion ville være at krølle op i fosterstilling og begynde at græde, holdt ‘The Great Dane’ hovedet koldt og erklærede: “Jeg har stadig penge på lommen. Mine online tal ser ikke alt for godt ud, men jeg har stadig råd til en sandwich.”

Det kan godt være mange professionelle spillere er gået fallit, men få med så afslappet en attitude.

#3 – Scotty Nguyen

Scotty Nguyen gik fallit

Anslået tab: $20 millioner

Af alle de professionelle pokerspillere, der gik fallit, er Scotty Nguyen er indbegrebet af en ægte pokerlegende fra den gamle skole: Underlig gambling overtro, mindeværdige punchlines, fantastiske bluffe-færdigheder og frygtelige drikkevaner.

Da han emigrerede fra Vietnam i firserne, begyndte Scotty at tjene til livets ophold som afrydder på en restaurant. Da han var træt af at blive behandlet dårligt af sin arbejdsgiver, besluttede han til sidst at sige op, med en løncheck i sin rygsæk på $270. Han tog sine penge til Lake Tahoe, hvor han begyndte at spille poker og vendte det til et seks cifret beløb inden for en uge.

Indtil slutningen af halvfemserne, nåede Scotty pokerhøjder, han vandt over $11 millioner i sin karriere i turnerings indtjeninger. Desværre begyndte hans mange misbrugsproblemer at overtage og han tabte en masse i streg, og det efterlod ham ruineret.

#2 – Erick Lindgren

Erick Lindgren pokerspiller fallit

Anslået tab: $25 millioner

Tidligere medlem af Team Full Tilt og dobbelt WSOP og WPT vinder, Erick “E-hund” Lindgren tæller blandt de pokerspillere, der har tjent flest penge på poker nogensinde: fra 2016, rangerer han som nummer 38 på All Time Money Listen for poker med over $10 millioner i turneringsindtjeninger.

I modsætning til andre poker legender der ofte er kendt for deres udskejelser, efterlignede Lindgren med sin venlige attitude og pæne bordskik, den gennemsnitlige mand, der udlevede poker drømmen.

Desværre fik Lindgren udviklet en alvorlig spilleafhængighed, der fører ham til at indgive konkurs flere gange.

I 2013 meldte Erick Lindgren sig til et Rehab program for gambling narkomaner i Californien.

#1 – Stu Ungar

Stu Ungar poker fallit

Anslået tab: $30 millioner

Stu Ungar er bredt anerkendt som den bedste pokerspiller nogensinde. Takket være hans høje I.Q. og fotografiske hukommelse, “The Kid” formåede, at vinde WSOP Main Event tre gange i 1980, 1981 og 1997.

Men da han var dårlig til at håndtere sine penge og en ødelæggende afhængighed af kokain, fik han fyret alle hans indtjeninger af.

Til trods for at have vundet omkring $30 millioner i sin pokerkarriere, døde ”The Kid” uden nogen aktiver i sit navn, hvilket gør ham til den ultimative konge over alle de professionelle spillere, der gik fallit!