18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Top 10 mest sexede pokerspillere

Folk antager naturligt at poker er en mands sport, men det er ikke længere tilfældet… Fra modeller og skuespillerinder, til lærere og husmødre: der er lige så meget talent af bordet, som der er på det… For at bevise det, her er de 10 mest sexede kvinder pokerspillere i sporten lige nu.

#10 – Maria Ho

Maria Ho

Denne LA spiller har for nylig lavet et navn for sig selv som en succesfuld cash game specialist.

Med en indsamling på over $1.3 millioner i gevinster fra turneringer sidste år alene, var hun den sidste kvinde stående i både WSOP Main Event og WSOP Europe.

Men, denne Taipei-fødte spiller bliver også husket af andre årsager, såsom hendes eksotiske gode udseende!

#9 – Sandra Naujoks

Sandra Naujoks

Fra Berlin, Tyskland, denne pokerbabe arbejdede som lærer, grafisk designer og model, inden hun forlader alt for at opfylde sin drøm om at spille poker professionelt.

Og heldigt hun gjorde det: hidtil Naujoks har vundet næsten $2 millioner i turneringersgevinster og betragtes som en af de mest sexede pokerspillere i verden.

#8 –Vanessa Rousso

Vanessa Rousso

Rousso er en af de bedst kendte kvinder pokerspillere, og formentlig den mest succesfulde af sin generation.

Den 30-årige hertug der går under online navnet Lady Maverick er kendt for sin direkte-tale attitude, hvilket har resulteret i et par skandaler gennem årene.

Hun er en del af en gruppe af kendte kvindelige pokerspillere herunder Liv Boeree, Maria Ho og Vanessa Selbst, som lever det vilde liv i Vegas.

Rousso har også modelleret for forskellige magasiner, herunder Maxim og GQ.

#7 – Jennifer Tilly

Jennifer Tilly sexede pokerspillere

Denne amerikanske skuespillerinde har optrådt i mange anerkendte film gennem årene, herunder komedie Liar Liar og Woody Allens Bullets over Broadway.

Hun er den eneste kvinder til at have en Academy Award nominering og et armbånd fra WSOP damernes event.

#6 – Christina Lindley

Christina Lindley Pokerspillere

Denne verdenskendte pokerspiller, model og nyhedskorrespondent har vundet over $1 million i live turneringsgevinster alene.

Sammen med sit gode udseende, har denne bombe også talent for at tørre nogle af de største navne i poker.

Skønheden har også optrådt på magasin forsider såsom Maxim, Bluff, ESPN og Poker Pro!

#5 – Charlotte Van Brabander

Charlotte Van Brabander

Denne Belgien-fødte babe har tjent over $100.000 i forskellige lav-indsats turneringer i Europa og USA, hvilket gør et stort indtryk takket være hendes ulmende gode udseende.

I øjeblikket sponsoreret af PokerStars, denne skønhed kører også sit eget PR-firma, hvor hun lægger sine avancerede matematiske og problemløsning færdigheder til god brug.

#4 – Lauren Kling

Lauren Kling sexy poker

Hvis du skal spille online under navnet SUPERMODEL så må du hellere ligne Lauren Kling.

Denne Vegas skønhed tog $163K med hjem i 2010 UltimateBet turneringen i online poker, samt forskellige model kontrakter takket være hendes fantastiske gode udseende.

#3 – Melyssa Grace

Hot pokerspillere Melyssa Grace

Hawaii-fødte Melyssa Grace betragtes som en af de hotteste pokerbabes på planeten.

Det er let at se, hvorfor hun blev udnævnt som en af World Poker Tour Royal Flush Girls for 2011 & 2012 tours og har optrådt i adskillige udgaver af Maxim magazine.

#2 – Livee Boree

Pokerspillere Livee Boree

Livee Boree – der går under navnet “Iron Maiden” – var en af fem konstanter i et reality tv-show UltimatePoker Showdown, hvor hun blev coachet af den store Phil Hellmuth.

Siden da har den tidligere tv-vært og model vundet over $3 millioner i live turneringsgevinster.

Denne fysik og astrofysik uddannede pige fra Manchester University er en af de mest beundrede kvindelige pokerspillere blandt den mandlige befolkning.

#1 – Tatjana Pasalic

Pokerspillere sexy Tatjana Pasalic

Denne kroatiske hjerte-knuser kom ind i spillet som journalist, før hun spillede.

Stadig som nybegynder, er hun stadigvæk ved at lære kotymen, men har klaret sig gennem dag et af WSOP Main Event tre år i træk.

I 2012 mistede Tatjana et væddemål til sin kæreste, og som følge heraf skulle hun spille en WSOP-turnering i en stramtsiddende cat suit. Hun fik en masse presse opmærksomhed for stuntet og med god grund!

Og der har du det … det er de 10 mest sexede kvinder i pokerverdenen. Har du en favorit?

Hvis du kunne lide denne artikel om poker, har du måske lyst til at finde ud af, hvem der er de top 5 pokerspillere, der gik fallit!