18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Superliga Odds Guide 2022: Betting & bedste bookmakere

Superligaen 2022/2023 er startet på fremragende vis med hurtig, spændende og iøjnefaldende fodbold. Her i denne Superliga betting guide skal vi kigge på de bedste Superliga odds 2022 fra bookmakerne og gennemgå de mest populære betting-markeder, kigge på hvordan du kan satse stort på en Superliga stilling og vinde penge på superliga resultater. 

superliga betting

Superligaen 2022/2023

Superliga kampprogram er netop blevet annonceret, og der venter spænding fra allerførste runde.

Efter nogle år med en udvidet Superliga og et helt nyt turneringsformat er vi nu tilbage ved den klassiske model med 12 hold. Dog med den ændring, at der i år spilles 22 runder, hvorefter top og bund 6 indgår i hver deres slutspil med ude- og hjemmekampe, så vi nu lander på 32 kampe på en Superliga sæson.

Sidste sæson bød på dramaer i verdensklasse, og i guldkampen cementerede FC København sin status som Danmarks aktuelle fodboldflagskib. Dermed vendte vi tilbage til en mere velkendt Superliga stilling.

Førsteudfordrerne FCM har siddet mere stille i dette transfervindue end tidligere. Til gengæld lader FCK til at være forhippet på at opruste for at få lukket hullet. Og det bliver derfor spændende at se, hvor langt den spanske træner Albert Capellas kan drive det.

De bedste Superliga bookmakere

Hver uge introducerer vi dig for mange Super Liga kampe og betting tips. Her bliver du altid informeret først om de seneste begivenheder og gameplay. I alle Super Liga kampe og cupkampe kan du prøve lykken med vores udvalgte bookmakere.

Herunder giver Superliga Betting guiden dig vores top tre over de bedste Superliga bookmakere. De gode superliga resultater giver mange lyst til at oddse på resultaterne, og har man været heldig én gang , vover man måske også at bette på en endelig Superliga stilling eller foretage andre væddemål hos bookmakerne.

Unibet

Unibet er en af de eneste bookmakere i vores Superliga Betting guide, der tilbyder forskellige målscorerspil på samtlige kampe i Superligaen. Du kan for eksempel spille på, at en given spiller ikke scorer, på en bestemt Superliga stilling eller på superligaen resultater.

Unibet har oftest nogle af de højeste Superliga odds, der er ofte specielle kampagner på dansk klubfodbold, og desuden har Unibet odds på landsholdet. Og samarbejdet mellem FCK og Unibet bevirker, at du her kan finde odds på FCKs europæiske kampe.

Danske Spil

Danske Spil tilbyder, som den eneste af Superliga Betting guidens nævnte bookmakere, konventionel betting, hvilket betyder, at du kan bette i kiosker og supermarkeder, hvor du kan spille på superligaens resultater, en bestemt Superliga stilling og lignende.

Populære Superliga odds-markeder 2022

Superliga Betting guiden kommer her med en præsentation af nogle af de mest populære markeder på Superligaen, og hvorfor du skal spille på dem:

Den jævnbyrdig liga giver højere odds på favoritten

Du kan tit finde høje odds på favoritsejre i Superligaen, hvilket skyldes at Superligaen er en ret jævnbyrdig liga, og det derfor er svært at gætte, hvem der løber med sejren i de forskellige kampe og altså dermed gætte superligaen resultater. Blandt andet derfor er der al mulig grund til at spille på de gode Superliga odds, den rigtige Superliga stilling og forskellige superligaen resultater, da gevinsten kan være klækkelig til glæde for dig og din bankkonto!

Flere mål giver bedre underholdning

Superligaen er en liga, der historisk set har et relativt højt målsnit sammenlignet med nogle af de større europæiske ligaer. Sidste sæson blev der eksempelvis scoret 2,79 mål pr. kamp i Superliga grundspillet sammenlignet med 2,72 mål i Premier League og blot 2,48 pr. kamp i La Liga.

Derfor kan det være værd at overveje at spille på mange mål i flere Superliga kampe, hvis holdenes form, indbyrdes styrke og selvfølgelig fremfor alt odds afspejler risikoen.

Få større gevinster

Jo mere du tør risikere, jo mere du kan forudse, og jo heldigere du er, jo større bliver gevinsten! Det er svært at spå om Superligaen resultater, men kan du forudse overraskelserne, er der rigtig store gevinster at hente, når sæsonen er slut, og den endelige Superliga stilling er gjort op.

Spiller du på de lidt usandsynlige resultater, og holder din forudsigelse stik, kan du løbe med den helt store gevinst, når en Superliga stilling er kendt. Mere sikkert spiller du ved for eksempel at forudse resultatet af en enkelt kamp og lignende forholdsvis “nemme” bets på Superligaen resultater.

Superliga Livestreaming 

Rettighederne til Superligaen er delt mellem Dplay og Viaplay, og du kan streame kampene Superliga live hos disse to udbydere. Da de to udbydere deler kampene imellem sig, kan du ikke se alle kampe hos den ene af udbyderne, men skal have et abonnement hos begge for at se alle kampe.

Få overblik over Superligaen

Som sagt er vi efter nogle år med den mere komplicerede turneringsstruktur med 14 hold tilbage til 12 hold og intet sammensat slutspil med en masse forskellige grupper.

Nu er det mere ligetil. Efter 22 opgør deles ligaen op i to halvdele og så møder de 6 tophold hinanden ude og hjemme, og bundholdene gør det samme. 1 hold bliver mester, 2 rykker ned. Basta, enkelt og ligetil.

Vi glæder os ekstremt meget til den nye Superliga sæson går i gang. Følg med på siden for friske Superliga 2022/2023 tips, opgør og meget mere.