18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Om os

Spilkongen er en spilleguide for online bettere. Vi sigter efter at:
– Hjælpe med at finde de bedste bonusser og tilbud
– Anmelde lovlige og fair spillesider
– Give gratis betting og spilleråd, tips og strategier

Partnerskab og reklame

Spilkongen er ejet af Better Collective Paris, der har kommercielle forhold med specifikke betting og spillevirksomheder. Better Collective Paris samarbejder kun med lovlige virksomheder.

Når du opretter dig på en spilleside ved at følge vores råd, betaler virksomheden os en kommission.

Vi promoverer visse virksomheder i tydeligt identificerede reklamepladser, som er anderledes fra vores eget producerede indhold. Provisionen vi modtager bidrager til at vedligeholde hjemmesidens indhold.

Redaktionel uafhængighed

Vi lægger stor vægt på at have en redaktionel uafhængighed. Vores redaktion er på ingen måde påvirket af vores kommercielle partnerskaber. Vores sammenligninger og anbefalinger er udelukkende baseret på vores holdninger.
Vi sigter efter at give en vejledning til online betting og spil, hvilket kan hjælpe vores læsere til at træffe bedre valg.

Sikkert og lovligt spil

Vi vil aldrig promovere ulovlige spillesider, og vi er forpligtet til at informere dig om de juridiske begrænsninger i forhold til din placering. Vi opfordrer alle vores læsere der er uretfærdigt behandlet af spillesider, til at anmelde dem til os via kommentarfeltet eller vores kontaktformular på hjemmesiden.

Vi vil hjælpe dig med at forstå bonusregler og vilkår, samt de andre tilbud, du måtte komme forbi hos spillevirksomheder, som vi promoverer. Læsere skal bruge indholdet på vores hjemmeside lovligt, og vi kan ikke holdes til ansvar for snyd/misbrug eller konsekvenserne af dette.

Ludomani

Online spil kan gøre folk afhængige, og vi kan ikke holdes til ansvar for dette.

Hvis online spil påvirker dig, eller folk tæt på dig, anbefaler vi at søge hjælp eller rådgivning for at behandle ludomani.

Hjælp os med at forbedre Spilkongen!

Better Collective Paris har et netværk af flere spillesider med indhold tilbage fra 2010. Noget indhold er måske ikke længere aktivt, og vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du falder over noget, som vi bør opdatere.

Dette kan du gøre i en kommentar eller på vores hjemmeside via kontaktformularen.

Juridisk Kontakt

Site hosted by Amazon Web Services LLC
P.O. Box 81226
Seattle, WA 98108-1226
http://aws.amazon.com

Spilkongen is operated by:

Better Collective Paris
42 rue de Maubeuge
75009 Paris 09

Publishing director: Henrik Lykkesteen