18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Odds bonuskoder 2022: Hvilke bookmakere i Danmark tilbyder bonuskoder?

Hvad er odds bonuskoder, og hvilke fordele og ulemper er der ved dem? Det gennemgår vi for dig i denne artikel, hvor vi gennemgår de bedste bonuskoder til danske bookmakere og ser på, hvilke udenlandske bookmakere bruger betting bonuskoder. Se også, hvorfor eksempelvis en der ikke er en bonuskode bet365 kunder kan gøre brug af.

odds bonuskoder

Hvad er odds bonuskoder?

Senere guider vi dig til de bedste bonuskoder til danske bookmakere og meget mere. Men inden vi når så langt, så lad os starte ved begyndelsen: hvad er oddsbonuskoder? Odds bonuskoder er en bonuskode, som en bookmaker kan vælge at oprette i forbindelse med lanceringen af en bonus. Med odds bonuskoder skal spilleren altså indtaste en specifik kode for at låse en bonus op.

Fordelene ved odds bonuskoder er, at bookmakerne får mulighed for at lave skræddersyede aftaler og tilbud. Det kan f.eks. være, at man laver individuelle aftaler med partnere om at kunne tilbyde særligt store bonusser eller særlige tilbud ved hjælp af individuelle odds bonuskoder. Og det giver omvendt bookmakerne en mulighed for at få et indblik i, hvor megen trafik de får fra forskellige samarbejdspartnere.

H2: Hvilke bettingsider har de bedste bonuskoder til odds?

Tidligere var odds bonuskoder meget udbredte, men de er faktisk et mere sjældent syn i dag. Vi har dog fundet en række eksempler på bonusser med betting bonuskoder og uden til danske bookmakere.

888sport bonuskode

Den første bookmaker med odds bonuskoder er 888sport. De matcher dit første indskud mellem 100-500 kroner med et freebet på samme beløb, som du sætter ind. For at aktivere denne bonus skal du bruge deres 888sport bonuskode ‘500BACK’. Du kan læse mere om 888sport kampagnekode i vores fulde anmeldelse.

Denne bonus er tilgængelig i 30 dage, men vær opmærksom på, at indbetaling med PayPal, Neteller, Paysafecard eller Skrill ikke kvalificerer til denne bonus. Regler og vilkår gælder + 18 år.

Betfair Spillebørs bonuskode

Også på den populære Betfair Spillebørs kan du få et risikofrit spil, hvis du bruger deres Betfair Spillebørs bonuskode. Her lyder tilbuddet på et 550 kroner risikofrit spil, hvis du foretager et indskud på samme beløb og placerer dit væddemål inden 7 dage.

Vil du gøre brug af denne bonus, skal du bruge deres Betfair Spillebørs bonuskode ‘FEO219’. Du kan også i stedet gå efter deres regulære bonus, som kræver en anden Betfair bonuskode. Denne bonus og Betfair bonuskode dækker vi senere i artiklen.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

Bonuskode bet365

Lad os så rette øjnene mod større operatører og om de bruger betting bonuskoder. Vi starter med bet365. Kender du det mindste til spil og betting, så behøver bet365 næppe nogen yderligere introduktion. De tilbyder en skarp bonus til nye spillere som du kan få med en bet365 bonuskode.

Unibet bonuskode

Også Unibet tilbyder nye kunder en god bonus, og også her får du den uden en Unibet bonuskode. Unibet fordobler således nye spilleres første indskud mellem 40-1.000 kroner, så du kan starte med lige fra 80-2.000 kroner på lommen.

Selvom du kan få bonussen uden en Unibet bonuskode, er der visse krav, du skal opfylde. Bonussen skal omsættes 8 gange, og det skal ske med væddemål til odds 1,40 eller derover. Det vil sige, at hvis du indsætter 500 kroner, så skal du spille for 4.000 kroner (500 x 8), før bonussen er spillet fri. Du har 60 dage til at indfri omsætningskravet.

Få din bonus i dag uden en Unibet bonuskode. Regler og vilkår gælder + 18 år. Læs mere om Unibet bonuskode og bonus her.

bwin bonuskode

Og bwin tilbyder en bonus til nye spillere og ligesom den manglende Unibet bonuskode behøver du ingen bwin bonuskode for at gøre brug af deres tilbud. bwins tilbud lyder på en fordobling af dit første indskud mellem 100-1.000 kroner, som du får i form af et freebet.

Ingen bwin bonuskode nødvendig, men bonuskrav kommer vi nu alligevel ikke helt uden om. Dit freebet er gyldigt i 7 dage fra modtagelsen, og du skal foretage dit kvalificerende indskud inden for 30 dage efter, du har oprettet din bwin konto. Ligesom der ikke er en bwin bonuskode, er der heller ingen omsætningskrav på eventuelle gevinster fra dit freebet. Regler og vilkår gælder + 18 år.

ComeOn bonuskode

Heller ikke hos de fremadstormende ComeOn skal du bruge en ComeOn bonuskode for at få fingre i deres bonus, der lyder på en fordobling af dit første indskud mellem 100-1.000 kroner. Også her slipper du altså for en ComeOn bonuskode, men til gengæld er der god grund til virkelig at bemærke deres regler og vilkår for bonussen.

Omsætningskravene lyder nemlig på 5 x den samlede værdi af bonus og indskud. Det vil altså sige, at hvis du her indsætter 500 kroner for at få 500 kroner i bonus, så skal du omsætte for 5.000 kroner (500 + 500 x 5). Det er højere omsætningskrav end hos de andre bookmakere, vi har dækket hidtil i artiklen.

Derudover skal du være obs på, at dine kuponer skal være på minimum odds 1,80 for at tælle med. Du har 60 dage til at nå omsætningskravet.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

Betfair bonuskode

Vi har allerede dækket den aktuelle Betfair Spillebørs bonus og dertilhørende Betfair bonuskode. Du kan dog også vælge i stedet at tage imod deres Betfair bonus til Sportsbook. Her kan du fordoble dit første indskud mellem 100-1.000 kroner.

For at få denne bonus skal du bruge deres Betfair bonuskode ‘ZSKW02’. Ligesom hos ComeOn skal du dog ikke blot være obs på at bruge deres Betfair bonuskode, men også huske at læse det med småt. Betfair udregner nemlig også omsætningskravene ud fra den samlede værdi af bonus og indskud, og her er det tilmed 8 x det samlede beløb, der skal omsættes.

Det betyder, at Betfair har langt de største omsætningskrav. Indsætter du 500 kroner her, skal du således omsætte for 8.000 kroner (500 + 500 x 8). Da det samtidig skal være til minimum odds 1,95, er det altså de skrappeste bonuskrav af alle på vores liste. Du har 90 dage til at indfri omsætningskravet.

Snyd desuden ikke dig selv for at prøve Betfair app’en. Den er både tilgængelig til iPhone og Android og er blandt de højest ratede af danske brugere af bookmaker apps. Regler og vilkår gælder + 18 år.

Kan jeg få en odds bonus uden indbetaling?

Ligesom odds bonuskoder generelt er det efterhånden sjældent, man kan finde en odds bonus uden indbetaling. Men vi er gået på jagt for dig og har faktisk lykkedes med at finde en enkelt aktuel odds bonus uden indbetaling.

Ønsker du at tage imod denne odds bonus uden indbetaling, skal du ikke langt væk, for det er nemlig NordicBet, der tilbyder den. Her kan du som ny spiller således få et 100 kroner freebet helt uden et krav om et indskud og helt uden en Nordicbet bonuskode.

Bonussen er tilgængelig i 60 dage og må ikke benyttes til systemspil. Derudover er der ingen omsætningskrav på eventuelle gevinster fra bonussen. Det er fremragende ikke blot at se en odds bonus uden indbetaling, men også en bonus med så lempelige omsætningskrav.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

Opsummering

Vi håber, du er blevet godt klædt på af vores gennemgang af bonuskoder til danske bookmakere. Som det fremgår, er bonuskoder til danske bookmakere ikke så udbredt som tidligere, men det betyder dog ikke, at det er umuligt at opstøve bonuskoder til danske bookmakere.

Som vores gennemgang viser, er det dog vigtigt ikke kun at holde øje med betting bonuskoder, men også bonussernes størrelse og ikke mindst omsætningskrav.