18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

NordicBet Betalingsløsninger: Sådan laver du en ind-og udbetaling

Her på siden vil vi give dig et fuldt overblik over de mange forskellige betalingsløsninger, som du kan finde hos bookmakeren NordicBet. Vi vil gøre vores bedste for at give dig vejledning til, hvordan du indbetaler penge på din konto, og selvfølgelig vigtigst af alt, hvordan du får udbetalt dine penge igen, når du forhåbentligt har vundet.  Læs med for at lære hvordan, du ind- og udbetaler på NordicBet både mobil og computer.

NordicBets betalingsløsninger

Trin for trin guide til NordicBets betalingsløsninger

Under de følgende punkter vil du få en detaljeret beskrivelse af, hvordan du kan lave indbetalinger og udbetalinger på NordicBet.

Vi vil sørger for, at du får den bedste vejledning, så du er klædt på til at foretage en korrekt indbetaling på NordicBet, og samtidig hvordan du korrekt kan hæve dine penge igen, så de ryger direkte ind på din bankkonto.

Hos NordicBet finder du mindst fire forskellige muligheder, hvorpå du kan indbetale penge til din spillekonto. Det er bl.a. med forskellige kreditkort, det kan være med Netbank, eller onlinepung såsom, Skrill og Neteller. Min. Indbetalingen er 50 kr.

Nordicbet

Sådan laver du en udbetaling

Det er ligeså let at lave en udbetaling hos NordicBet, som det er at lave en indbetaling. Igen skal du bare følge vores guide trin for trin, og så har du lavet din første udbetaling:

 1. Vælg Min Konto -> Udbetal
 2. Vælg det beløb du gerne vil have udbetalt
 3. Vælg din udbetalingsmetode (Typisk samme måde, som du har indbetalt)
 4. Klik bekræft.

Nu har du lavet din første succesfulde udbetaling hos NordicBet. Afhængigt af metoden du har brugt til at udbetale, kan der gå mellem 1-10 dage, før du har pengene på din bankkonto.

NordicBets Betalingsløsninger

Indbetalingsmuligheder

NordicBet har fire hovedmuligheder hvorpå du kan lave indbetalinger til din konto. Disse er alle sammen uden gebyrer.

Du kan se mulighederne lige herunder, hvor vi har listet dem op med forskellige informationer. Du kan også se mulighederne for at udbetale dine penge igen:

BetalingsmodeMin. Max. IndbetalingGebyrIndbetalingstid
Kreditkort/Debitkort100 kr/Ukendt0 kr.Med det samme
Netbank100 kr/Ukendt0 kr.Med det samme
Skrill100 kr/Ukendt0 kr.Med det samme
Neteller100 kr/100.000 kr.0 kr.Med det samme

Udbetalingsmetoder

UdbetalingsmetodeMin. Max. UdbetalingGebyrUdbetalingstid
 Kreditkort/Debitkort 300 kr/Ukendt 0 kr.Op til 3 arbejdsdage
 Bankoverførsel200 kr/Ukendt 0 kr. 2-5 Arbejsdage
 Skrill 200 kr/ 70.000 kr 0 kr. Indenfor 24 timer
 Neteller 200 kr/150.000 kr. 0 kr. 1-4 timer

NordicBet betalingsløsninger: Spørgsmål og Svar

 1. NordicBet minimum indbetaling?

Hvis du skal indbetale på NordicBet, skal du være opmærksom på, at de har et min. Indbetalingskrav der hedder 50 kr. Dette er uanset om du vælger at indbetale med dit kreditkort, med netbank eller med en onlinepung såsom, Skrill eller Neteller.

 1. Hvad er den hurtigste udbetaling hos NordicBet?

Når du igen skal have udbetalt dine penge hos NordicBet, så er den hurtigste løsning klart en af de to onlinepunge. Dvs. Skrill hvor det kan tage op til 24 timer, og Neteller hvor det typisk vil tage mellem 1-4 timer. Vil du gerne have pengene ud på dit dankort, så kan det tage op til 3 arbejdsdage at få dem udbetalt.

NordicBet betalingsløsninger: Spørgsmål og Svar
 1. Kan man annullere en udbetaling?

NordicBet er en af de bookmakere hvor dette ikke er en mulighed. Når først du har valgt at sætte et beløb til udbetaling, kan du ikke længere standse denne handling. Det kan være, at du kan få specialbehandling hvis du kontakter deres kundeservice, men dette er dog ikke noget de SKAL gøre for dig, og derfor ser vi ikke dette som værende en mulighed.

 1. Jeg har ikke modtaget min udbetaling endnu, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget dine penge fra NordicBet endnu, og du mener, at der er gået længe nok, så anbefaler vi, at du kontakter deres kundeservice. NordicBets kundeservice kan du bl.a. læse mere om i næste afsnit, så du kan få hjælp til, hvordan du kan kontakte dem, hvis du har problemer.

NordicBet kundeservice

Som du måske netop har læst i vores Spørgsmål og Svar sektion, så kan det være, at du får brug for at kontakte NordicBets kundeservice. Dette bør dog heller ikke være noget problem, da de yder en ganske fornuftig service til deres kunder.

Hvis du får brug for at kontakte NordicBets kundeservice, så kan du gøre dette via tre muligheder:

 • Email Support: [email protected]
 • Telefon: 80250762
 • Live Chat – Inde på deres hjemmeside under fanen “Hjælp”
NordicBet kundeservice