18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Læs om NordicBet: Vi anmelder bookmakeren lige her

NordicBet er klart en af de bedre bookmakere på det skandinaviske marked, men den mangler stadig en del for at blande sig med de bookmakere, som vi mener, hører til helt i toppen. Dog topper NordicBet på mindst et område.

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Vi bringer her en detaljeret anmeldelse af bookmakeren NordicBet, så du får det at vide, som er værd at vide.

Læs vores anmeldelse af NordicBet her:

Nordicbet AnmeldelseVores vurdering
Velkomstbonus5/5
Bettingmarkeder3/5
Odds3/5
Mobil app3/5
Live betting & streaming3/5
Betalingsløsninger4/5
Kundeservice4/5
Samlet vurdering3.5/5
RegistrerFå bonussen (Reklamelink)

NordicBet Velkomstbonus: 5/5

Vi starter med det punkt, hvor vi mener, at NordicBet udmærker sig absolut bedst af bookmakerne på markedet. NordicBet har em af nettets største og bedste velkomstbonusser til nye danske kunder!

Opret en konto hos Nordicbet og lav dit først væddemål på 500 kroner. Derefter modtager du et freebet på 500 kroner. Bonussen er gyldig i 60 dage, gevinster, som du vinder med din freebet udbetales uden omsætningskrav. 

Du bør vide, at den bedste måde at oprette dig på er med NordicBet Bonuskoden.

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Nordicbet

Bettingmarkeder: 3/5

På Bettingmarkederne er NordicBet heller ikke helt væk. En score på 3 ud af 5 er stadig voldsomt flot, og de har faktisk rigtig mange forskellige odds.

Dog er vi nød til at sammenligne dem med de største bookmakere på markedet, og der når de dem altså ikke helt. Derfor bliver det til en 3/5 i denne kategori.

Der hvor NordicBet vinder point er, at de har rigtig mange sjove kampe fra lokale rækker. Dvs. du faktisk kan spille helt ned i de små serierækker i Fodbold, hvor du måske endda selv spiller eller nogle af dine kammerater gør.

Samtidig så har de også lidt sjovere udvalg på de store kampe, hvor du af og til kan spille på kort til en specifik spiller, eller spille på statistikkerne. Hvor mange hjørnespark, offsides m.m.

NordicBet er en fremragende bookmakere, men de mangler lige lidt på bettingmarkederne.

Nordicbet Bettingmarkeder Anmeldelse

NordicBet Odds: 3/5

Tager vi et kig på deres odds, så er NordicBet igen godt med. Dog har vi mærket, at deres udbetalingsprocent er en anelse under de største bookmakere, hvert fald på de mindre markeder.

På de helt store markeder såsom Premier League og Superligaen, er de rigtig godt med, men kommer vi ned til de ligaer eller sportsgrene, hvor de har mindre viden, så har de altså fjernet lidt af værdien for spillerne.

Vi mener 3/5 er den rigtige vurdering i denne kategori for NordicBets Odds.

NordicBet Mobil App: 4/5

NordicBet har faktisk en rigtig god mobil app, og derfor scorer vi den 4/5. Den er ganske hurtig, og så har den rigtig mange funktioner. For det første kan du mere eller mindre gøre det samme i app’en, som du kan gøre på din computer, så du behøver ikke engang logge ind på deres hjemmeside for at spille, indbetale penge, udbetale dem igen eller live-streame sportsgrene.

Hvis du downloader app’en til din iPhone, så kan du faktisk gøre noget rigtig smart. Hvis du har et Apple-TV, så kan du live-streame kampene fra din telefon direkte til dit fjernsyn, og det koster altså ikke noget.

Vi anbefaler på det kraftigste, at folk der spiller hos NordicBet henter deres app, så du er top tunet til fede oplevelser.

NordicBet Mobil App Anmeldelse

Live Streaming: 3/5

Det trækker klart op i deres Live Streaming, at du kan streame fra din mobil til dit TV. Dog mener vi stadig, at NordicBet halter en del efter de andre bookmakere på dette område. Der er ikke særlig mange kampe i deres live-streaming kalender, og det har naturligvis betydning.

Samtidig så kan det være ret så provokerende at se på et live-stream, som konsekvent er et par sekunder bagefter deres live-betting.

Dvs. hvis du sidder og ser en tenniskamp på deres live-stream, så vil du jævnligt kunne se NordicBets livebet opdaterer sig, inden pointet er spillet færdigt, og på den måde kender du allerede resultatet.

Betalingsløsninger: 4/5

Der er ikke det store at brokke sig over, når man kigger på NordicBets betalingsløsninger. De har de mest gængse muligheder for at indbetale. Det er med kreditkort som man kan de fleste steder, eller du kan vælge at benytte dig af en onlinepung. Dvs. Skrill eller Neteller, hvor du i øvrigt også kan udbetale dine penge ganske hurtigt igen.

Hvis du ikke vil benytte nogle af de to løsninger, så kan du naturligvis også bruge Netbank til at overføre penge til NordicBet.

Med alle de muligheder der er tilgængelige, mener vi klart, at de skal have 4/5 i betalingsløsninger.

NordicBets Betalingsløsninger Anmeldelse

Kundeservice: 4/5

Det er efterhånden svært at finde en bookmaker på markedet, som ikke levere en god omgang kundeservice.

Eller, dvs. det er hvert fald altid let at komme i kontakt med bookmakerne. Der er masser af historier om uduelig service hos alle bookmakere, men hvis vi skal give dem en score for deres tilgængelighed og hurtige respons, så scorer NordicBet næsten topkarakter.

Du kan kontakte NordicBet enten via telefon, via email eller via deres live-chat, som man kan finde på deres hjemmeside.

Vi anbefaler altid, at man vælger live-chatten, da det er hurtigt og enkelt at komme igennem, og oftest vil man få den hjælp man har brug for.

Samlet vurdering: 3.5/5

Så er det blevet til til en samlet vurdering af NordicBet. Vi har givet dem 3.5/5, og det er måske endda lavt sat.

Vi kunne have sat den på 4/5, da de er en fortræffelig bookmakere, men vi holdt alligevel fast i 3.5. Dette skyldes især deres mangler i forhold til andre bookmakere mht. Bettingmarkeder, Odds og naturligvis også deres live-stream.

Derudover er NordicBet en rigtig god bookmaker, som vi naturligvis kan anbefale. Det er især deres velkomstbonus på 2.000 kr. som hiver dem rigtig godt op. Man fortjener en god karakter, når man har markedets absolut højeste bonus.

Foruden den samlede vurdering, er der også lige højdepunkterne over de ting, som vi godt kunne lide, og de ting vi ikke kunne lide hos NordicBet:

NordicBet Anmeldelse – Det kan vi lideNordicBet Anmeldelse – Det kan vi ikke lide
God velkomstbonus
Færre indbetalingsløsninger end andre bookmakere
God Mobil-App
Live-stream halter efter live-betting
Ikke nok bettingmarkeder
Kendt for at begrænse vindende kunder