18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sådan spiller du på boksning: Hurtig guide

Boksning er blevet forbundet med væddemål gennem hele sin historie og er stadig en stor forretning for bookmakere i dag. Uanset om du er en diehard fan eller blot på udkig efter noget action på en kommende blockbuster kamp, vil vores guide give dig et praktisk overblik over de centrale elementer i væddemål om boksning. Let’s get ready to rumble!

Bedste boksevæddemål

Bedste boksevæddemål boksning

Boksningens form betyder, at der er et begrænset udvalg af væddemål, i forhold til andre sportsgrene som fodbold.

Der er seks forskellige typer, der oftest udbydes af operatører i optakten til en kamp:

1. Bout væddemål

Du må ikke blive forvirret af navnet, er det et decideret vinder væddemål med en anden titel! Du kan vædde på begge deltagere vinder direkte, og der vil altid være en uafgjort mulighed også. Dog vil disse have meget store odds, da uafgjort ikke er et hyppigt resultat i boksning.

2. Runde væddemål

Dette væddemål giver mulighed for at vælge, hvem der vinder, og i hvilken runde de vil vinde. Dette er et godt marked at vælge, hvis de egentlige odds på favoritten er meget lave.

3. Runde gruppe væddemål

Ligner runde væddemål, men det giver lidt mere fleksibilitet, når det kommer til at vælge runden vinderen vil blive afgjort. Det er ofte foretrukket af spillere, fordi at vælge den nøjagtige runde er meget vanskeligt.

4. Metode til sejr

Et bredt marked, der tillader spillere at vælge, hvordan resultatet vil blive afgjort. Valg spænder mellem knockout, teknisk knockout eller diskvalifikation.

5. Om kampen går hele distancen

Et simpelt ja eller nej væddemål på, om kampen vil vare alle 12 runder. Det er værd at gøre din forskning på deltagernes seneste form før du nærmer dig denne.

6. Over/under runder

Dette spil giver dig mulighed for at forudsige, om kampen vil vare mere eller mindre end en specifik mængde runder. For eksempel, hvis du satse på mere end 8,5 runder ville du tabe, hvis kampen stopper i 8. eller før, men vinde, hvis det varede indtil 9. eller længere.

Udover at overveje disse indsatser, så sørg for at du satse på en kamp, du faktisk er interesseret i.

Hvis du har en særlig interesse i en bestemt fighter, eller du ved du vil se den med venner eller familie, så vil tiden til grundig forskning af indsatser og mulige resultater være en langt mindre kedelig opgave.

Sådan Analyserer Du Deltagerne

Sådan Analyserer Du Deltagerne

Succesen med et boksning væddemål, ligesom i enhver anden sport, er afhængig af at du indsamler så mange oplysninger om deltagerne som muligt.

Mens du aldrig kan lave et “sikker” sats, er en lavet med omhyggelig forskning på forhånd, et mindre gamble end en lavet på et påfund.

Så, hvad skal man passe på? For det første, tag hensyn til hvordan din kandidat har klaret sig i tidligere kampe på dette niveau, og hvordan de reagerer under pres ved store begivenheder.

Hvis det er en præmiekamp og din potentielle kandidat altid klarer sig godt i søgelyset, kan du satse med lidt mere selvtillid.

En anden ting at øje med er, hvad der sker med en bokser i tiden op til en kamp. For eksempel har de trænet med en ny træner? Set tumle ud af en natklub kl 3:00? Alt, hvad der giver spor efter deres potentielle form, er værd at tage i betragtning.

Selvfølgelig er det usandsynligt at du ser en potentiel verdensmester snuppe et par kolde aftenen til en kamp!

En af de vigtigste ting, når det kommer til at analysere deltagere er ikke at blive suget ind i mediestormen før kampen. Der vil være en masse spekulationer, så hold øje med sensationslystne eller modstridende rapporter.

I stedet, brug din sunde fornuft og forsøg at finde troværdige nyhedskilder med afbalancerede analyser, f.eks. ESPN eller Bad LeftHook.

Vælg den bedste Bookmaker

bedste Bookmaker

Hvordan man vælger den bedste bookmaker – det evige spørgsmål! For boksning, er der to vigtige ting at holde øje med:

  • Bedste odds på væddemålene du vil lave
  • Bedste tilbud tilgængelige

Sammenligning websteder som Oddsshark vil hjælpe dig med at sammenligne de store bookmakere og giver dig mulighed for at se, hvor du vil få den bedste værdi for dine indsatser.

Typisk tilbyder hjemmesider som Unibet og Bet365 favorable odds på en “underdog” eller outsider, så de kan være et godt sted at starte, hvis du ønsker at lave den slags væddemål.

Ofte i tiden op til store kampe, vil bookmakere køre en række kampagner for at lokke nye og eksisterende kunder til at placere væddemål gennem dem, fremfor konkurrenterne. Det er derfor, det er bedst at “shoppe rundt” for at se om du kan få en rabat eller en gratis indsats, selvom det er gennem en operatør, du ikke ellers ville bruge.