18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

EM Topscorer betting tips: Vores forudsigelser for EM 2021

EM, fodboldfans og spilleglæde hænger uløseligt sammen og derfor er EM topscorer betting et af de mest populære spil til EM slutrunder. Du kan både få masser af sjov og spænding samt med lidt omtanke en pæn gevinst, når du kaster dig ud i EM topscorer

em 2021 topscorer

Topscorer EM: Hvad du skal tænke på før du spiller

Når du kigger på de enkelte spillere, er du nødt til at kigge på det store billede af både spilleren, hans fortid ved blandt andet VM 2018 samt det hold han spiller på. Kigger du for eksempel på en polsk spiller som VM-topscoreren Robert Lewandowski fra VM 2018, der desuden har scoret 56 mål i 104 landskampe for Polen, kunne du nemt blive fristet til at spille på ham som EM topscorer på EM topscorer betting udelukkende pga. hans succes ved VM 2018.

Spiller du på den polske spiller, er du dog samtidig nødt til at kigge på den polske fodboldhistorie, før du smider dine penge efter ham. Polen har nemlig ikke en fodboldhistorie, der er synonym med succes ved EM slutrunder.

Landet har kun kvalificeret sig til tre ud af 15 slutrunder og er kun en enkelt gang gået videre til ottendedelsfinalen i de tre forsøg. Selv den skarpeste spiller har svært ved at blive EM topscorer, hvis hans hold ikke når at spille mere end to eller tre kampe ved den aktuelle slutrunde og bør af den grund slettes fra din liste som EM topscorer på EM topscorer betting.

Du er også nødt til at kigge på de enkelte holds sammensætning og spillestil: Selvom Spanien vandt EM i 2012 med en målscore på 12-1, spillede de som et kollektiv, hvor topscorer Torres blot lavede tre mål i hele turneringen, og derfor havde svært ved at konkurrere om prisen som EM topscorer.

Det er derfor vigtigt at kigge på holdets spillestil fra VM 2018 og EM 2016, før du sætter dit kryds på EM topscorer betting. Kig desuden på holdets placering ved VM 2018, før du giver dit bud på EM topscorer betting.

Spillerform

Foruden holdets styrke, form og opbygning er det naturligvis den enkeltse spiller, du skal være opmærksom på, når du udvælger dine EM topscorer kandidater.

Skader og karantæner

Inden du spiller på EM topscorer betting, skal du naturligvis udvælge din EM topscorer kandidat fra et af de forventede tophold i EM-turneringen.

Derefter må du nødvendigvis vurdere, hvor mange kampe det skal forventes, at han deltager i: Har spilleren en slem skadehistorik? Hvordan er hans form op til begyndelsen af turneringen? Er spilleren slem til at rage gule og røde kort til sig, så han risikerer karantæne i nogle kampe?

For sidder din spiller på bænken under alt for mange kampe, får han svært ved at konkurrere om titlen som EM topscorer mod spillere, der er på banen i alle kampe under EM.

Du kan blandt andet tjekke disse ting, ved at kigge på resultaterne fra VM 2018, EM 2016 og spillerens klubhold inden du sætter dine penge på ham på EM topscorer betting.

Straffespark og slutrundehistorik

Du bør også kigge på spillerens mulighed for at blive valgt som straffesparkskytte, det kan du blandt andet vurdere ved at kigge på holdets straffesparkskytter ved VM 2018.

For eksempel blev Harry Kane topscorer med 6 mål foran spillere som Griezmann, Mbappé, Cristiano Ronaldo og Denis Cheryshev ved VM 2018, da halvdelen af Kanes mål blev scoret på straffespark. Du bør også kigge på spillerens slutrundehistorik.

Nogle spillere har svært ved at klare presset og performer derfor ikke altid helt i top, når de stiller op for deres respektive landshold, mens andre trives, når de trækker i nationaltrøjen. For eksempel fik ovennævnte polske Lewandowski stor kritik for at underperforme ved VM 2018, og han rejste da også hjem uden at have scoret et eneste mål.

topscorer em

Top 5 kandidater til EM topscorer 2021

Hermed nogle af de bedste bud som EM topscorer 2021.

Vi kan tage et kig på spillere fra for eksempel Tyskland, England, Italien, Frankrig, Spanien, Holland og Portugal, hvor Cristiano Ronaldo, der udover at være en formidabel fodboldspiller også spiller for de forsvarende europamestre, og Ronaldo vil uden tvivl kæmpe til sidste åndedræt for at hans land bevarer titlen.

Tyskland og Holland kan du sortere fra, da de nuværende angrebsspillere Timo Werner, Memphis Depay, Luuk de Jong m.fl. ligner alt for svage kort. Det samme gør sig gældende for Italien, hvor den nuværende topscorer er Belotti.

Det efterlader dig med kandidater fra England, Frankrig, Belgien og Portugal:

Harry Kane

Harry Kane fra England er med på listen over et bud på en EM topscorer af tre grunde: Han er VM 2018 topscorer, hans rolle på landsholdet er at score mål, og de andre spilleres opgave er at servere boldene til ham. Desuden var han holdets straffesparkskytte ved VM 2018.

Romelu Lukaku

Lukaku blev ved VM 2018 topscorer for det belgiske landshold med 4 mål, og da Belgien ved VM 2018 endte med formidable bronzemedaljer, kan du godt forvente at holdet er på vej helt til tops i verdenseliten.

Lukaku har samme rolle på Belgiens hold, som Kane har på det engelske, og man kan forvente at boldene om muligt lægges for hans fødder af medspillerne.

Kylian Mbappé

Kylian Mbappé blev sammen med landsmanden Antoine Griezmann delt toer på den samlede VM 2018 topscorer-liste med 4 mål. Mbappé er et kæmpetalent, der har potentialet til at blive en af verdenshistoriens største spillere nogensinde, hvilket hans spil som blot 19-årig ved VM 2018 vidnede om.

Cristiano Ronaldo

Han er spilleren, som man, på trods af hans 36 år gamle krop, ikke kan komme udenom, når pengene skal sættes til EM topscorer betting. Han har scoret ni gange i 21 EM-kampe for Portugal, har vundet fem Ballon d’Or priser, fire gange UEFA bedste spiller og topper adskillige topscorerlister. Desuden har han scoret ved otte slutrunder i træk – blandt andet ved VM 2018.

Antoine Griezmann

Den franske spiller Antoine Griezmann blev Frankrigs delte topscorer ved VM 2018, og var topscorer ved EM 2016 med 6 mål. Hans samarbejde med Kylian Mbappé er unikt, og disse to spillere er sammen nogle af Europas farligste angribere lige pt. og er begge stærke favoritter som EM topscorer i 2021.

EM topscorer historie

Ud fra ovennævnte liste af spillere kan du blandt andet læse, at der i dag spilles syv kampe ved EM 2021. Det er rigtig vigtig information, når du skal sætte dit bud på en EM topscorer på EM topscorer betting.

Samtlige EM topscorere nogensinde

 Samtlige EM topscorere nogensinde: Antal kampe
1960 – François Heutte, FrankrigMål: 22
Valentin Ivanov, SovjetunionenMål: 22
Viktor Ponedelnik, SovjetunionenMål: 2 2
Milan Galić, JugoslavienMål: 22
Draan Jerković, JugoslavienMål: 22
1964 – Jesús María Pereda, SpanienMål: 22
Ferenc Bene, UngarnMål: 2 2
Dezső Novák, UngarnMål: 2 1
1968 – Dragan Dajić, JugoslavienMål: 23
1972 – Gerd Müller, TysklandMål: 42
1976 – Dieter Müller, TysklandMål: 4 2
1980 – Klaus Allofs, TysklandMål: 3 3
1984 – Michel Platini, FrankrigMål: 9 5
1988 – Marco van Basten, HollandMål: 55
1992 – Henrik Larsen, DanmarkMål: 3 4
Karl-Heinz Riedle, TysklandMål: 3 5
Dennis Bergkamp, HollandMål: 3 4
Tomas Brolin, SverigeMål: 3 4
1996 – Alan Shearer, EnglandMål: 5 5
2000 – Patrick Kluivert, HollandMål: 5 5
Savo Milošević, JugoslavienMål: 44
2004 – Milan Baroš, TjekkietMål: 55
2008 – David Villa, SpanienMål: 44
2012 – Mario Mandukić, KroatienMål: 3 3
Mario Gómez, TysklandMål: 3 5
Mario Balotelli, ItalienMål: 3 6
Cristiano Ronaldo, PortugalMål: 3 5
Alan Dzagoev, RuslandMål: 33
Fernando Torres, SpanienMål: 35
2016 – Antoine Griezmann, FrankrigMål: 6 7
EM topscorere

Hvor mange mål, bliver der scoret?

På trods af den store forskel på antallet af spillede kampe ved EM gennem årene, kan du stadig bruge statistikken. Du kan for eksempel dividere antallet af mål med det gennemsnitlige antal mål og deraf udlede, at topscoreren i gennemsnit har scoret 1,0037 mål per kamp – rundet af til et mål pr. kamp.

Dette giver et helt andet billede, når du overvejer, hvem du skal særtte dine penge på som EM topscorer i EM topscorer betting.

Som det fremgår i tabellen ovenfor kan du se, at en EM topscorer historisk set i gennemsnit blot scorer et enkelt mål pr. kamp for at vinde den gyldne støvle. Det er en information, kan du bruge til for eksempel at spille på, at din favorit EM topscorer, scorer lige præcis syv mål i de syv kampe, der skal spilles, hvis hans hold vinder EM.

Top 3

Alternativt kan du spille på at din EM topscorer når i for eksempel top 3 på den samlede topscorerliste. Dette reducerer din risiko, men kan samtidig risikere at give dig så lille en fortjeneste, at det måske slet ikke er værd at spille på på EM topscorer betting, da dine odds bliver for lave.

Spiller vs spiller

Også spiller vs spiller er et bud på EM topscorer betting. Ved spiller vs spiller kan du udvælge to spillere fra listen over kandidater, som skal dyste om at score flest mål: eksempelvis Mbappé mod Cristiano Ronaldo. Ved denne type af væddemål kræves det, at du har et indgående kendskab til både spillerne og deres hold.