18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

EM 2021 odds: Hvor langt kommer Danmark til EM?

Hvis du leder efter skrappe EM 2021 odds og betting forslag, så er du kommet til det rette sted. Vi gennemgår EM favoritter 2021, Danmarks chancer og meget mere.

Her er oddsene på de største EM 2021 favoritter

Lad os starte med et kig på de seks største EM favoritter og tage pulsen på deres EM 2021 odds. 

Land

Spil med bonuskoden BETMAX365

100% op til 1.000 kr i bonus

England Odds 6.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 6.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Frankrig Odds 6.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 6.50

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Belgien Odds 7.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 7.50

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Tyskland Odds 8.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 8.50

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Portugal Odds 9.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 9.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Spanien Odds 9.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 10.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Holland Odds 12.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 12.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Italien Odds 13.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds 13.00

 

Reklamelink. Regler og vilkår gælder +18
Odds er fra bet365  d. 26.4.2021. Bemærk venligst, at odds kan ændre sig. Bet365 regler: Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder | StopSpillet: 70222825 | Selvudlukkelse via ROFUS.nu | Bonuskoden Betmax365 kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde | +18 | Spil ansvarligt. Unibet vilkår: 100% op til 1.000 kroner i Unibet bonus på dit første indskud | Du skal indbetale min. 40 kroner og din bonus skal gennemspille x 8 til odds 1,40 eller derover | Regler og vilkår gælder +18 | Bonussen er til nye kunder og udløber efter 60 dage. | StopSpillet | ROFUS.nu 

 

Hvem vinder EM 2021 – her er de største favoritter

Der er et nærmest historisk stort felt af EM-titel kandidater, hvilket jo passer meget godt sammen med, at EM afholdes i historisk mange byer. Lad os tage et kig på EM 2021 favoritterne.

England odds på em

England har i månedsvis været holdet med de laveste EM 2021 odds. Og det er der en række gode grunde til.

Først og fremmest ser holdet virkelig stærkt ud, særligt i offensiven, og der er da også en optimisme, som ikke længe har været set hos England, der sluttede som nummer 4 ved VM 2018.

Holdet har et godt mix af unge stortalenter og rutinerede topspillere i hver kæde – tænk bare på Harry Maguire, Jordan Henderson og angriber esset Harry Kane, der netop blev topscorer ved VM 2018.

De engelske EM 2021 odds bliver heller ikke værre af, at man er garanteret hjemmebanefordel på Wembley, hvis man når semifinalen og senere finalen.

Frankrig odds på em

Et hold, der kan matche englænderne på profiler, er Frankrig, og det afspejler deres lave EM finale odds også.

De forsvarende verdensmestre og EM-sølvvindere kan præsentere navne som Varane, Pogba og Mbappé, som er fuldt ud konkurrencedygtige med englændernes.

Læg dertil, at bredden på det franske hold er den med længder bedste ved EM 2021, og at de i Didier Deschamps har en yderst rutineret træner, og du har opskriften på et hold, der synes sikre på at nå langt, når det går løs i juni.

En ting, der må give panderynker i det franske, er gruppe lodtrækningen. Frankrig blev som bekendt parret med Tyskland, Portugal og Ungarn i Dødens Pulje, og det vil næsten med garanti give en svær start.

Portugal husker man bittert fra EM 2016, og selvom Tyskland ligner et såret dyr, så har de dog hjemmebanefordel i opgøret.

Der er ingen tvivl om, at Frankrig skal være vågne fra allerførste minut af turneringen.

Belgien odds på em

Vi runder top 3 over de laveste odds EM 2021 af med Belgien. De forsvarende bronzevindere fra VM 2018 har i årevis imponeret med besnærende fodbold under træner Roberto Martinez.

Nu skal Kevin de Bruyne og co. vise, at de kan stå distancen mod de allerbedste. Ved det seneste EM røg de overraskende ud til Wales i kvartfinalen, og det er helt sikkert en plet, der skal vaskes væk.

En bekymring hos belgierne må være Eden Hazards form. Belgieren har haft en rædselsfuld form lige siden skiftet til Real Madrid, og et utal af skader har ikke hjulpet på det.

Belgierne er i tidsnød for at få ham i form, inden det går løs – selvom vi danskere da nok vil hælde til, at de ikke skal stresse med opgaven.

Odds på EM
EM outsidere

Det var et kig på holdene med de absolut laveste odds EM 2021 kan præstere. Lad os så rette blikket mod et par outsidere, der måske kan gå hen og snyde eksperterne og bookmakerne ved EM 2021.

Kroatien odds på em

Kroatien scorede sig en flot sølvmedalje ved VM 2018, hvor de blandt andet klarede sig forbi Danmark i ottendedelsfinalen efter straffespark.

Siden da har kroaterne gennemgået et større generationsskifte og mange af profilerne fra triumfen er væk.

Det er nok også en væsentlig grund til, at kroaterne nu kun regnes som EM outsidere med de 10. største EM 2021 odds – i skrivende stund under de nuværende Danmark vinder EM odds.

Kroaterne er kendetegnet ved et højt topniveau men desværre også af og til et lavt bundniveau.

Derfor bliver det spændende at følge holdet ved EM 2021, hvor de er kommet i en svær gruppe.

Blandt modstanderne England, Tjekkiet og Skotland findes der ingen prügelknabe, og selv det svageste hold, Skotland, skal nok gøre sit for at uddele nogle tæsk.

Tyrkiet odds på em

Tyrkiet er en anden EM outsider, hvis odds EM 2021 ikke rigtig afspejler den store tiltro som EM 2021 titel kandidat.

Alligevel er der grund til at holde øje med tyrkerne, som har været i god form de seneste år.

I kvalifikationen sluttede de ganske vist “kun” som toer, men man formåede altså at slå Frankrig på vejen til EM 2020. En bedrift, der er de færreste forundt.

I den nuværende VM-kvalifikation har tyrkerne da også allerede flexet med musklerne. Holland, der er i en lidt vaklende forfatning, blev således sendt hjem fra Tyrkiet med et forsmædeligt 4-2 nederlag, der uden tvivl har gjort ondt på den stolte fodboldnation.

Nu skal Tyskland holde dampen oppe i, hvad der ligner en meget tæt gruppe A ved EM 2020, hvor de gøres selskab af Italien, Schweiz og Wales.

Danmark vinder EM odds

Apropos EM 2021 outsidere hvordan ser Danmark vinder EM odds ud lige nu? Jo, EM odds på Danmark er de 9. laveste EM 2021 odds, hvilket er noget af en bedrift, der blandt andet placerer os over netop Kroatien og Tyrkiet.

Under Kasper Hjulmand har Danmark udvist fremragende form og blandt andet smidt de fodboldmæssige tøjler, der af og til kendetegnede spillet under forgængerne Morten Olsen og senest Åge Hareide.

Danmark har spiller for spiller et stærkt hold med særligt Kasper Schmeichel og Simon Kjær i defensiven og trioen Pierre-Emil Højbjerg, Thomas Delaney og Christian Eriksen på den centrale midt.

Holdet er tilmed spillet godt sammen, og med den fornyede spilleglæde, der har været tydeligt under Hjulmand, ser brikkerne ud til at være faldet på plads på det helt rette tidspunkt.

Derfor er der stor tiltro til, at Danmark kan avancere fra gruppe B, hvor også Belgien, Rusland og Finland befinder sig.

Vi vil nok ikke ligefrem anbefale et Danmark vinder EM odds, selvom det da giver et pænt afkast. Danmark vinder EM odds er lige nu 25.00 – 29.00 alt efter EM odds udbyder, så vil du gå efter den store gevinst – eller bedre endnu spille for liren – så kan du selvfølgelig overveje et Danmark vinder EM odds med en mindre indsats, som du kan undvære.

Synes du, EM odds på Danmark som vinder er lige nationalromantisk nok, så kan du overveje at spille lidt mindre ambitiøst.

Du kan således finde pæne EM odds på Danmark til at kvalificere sig fra gruppen og lignende væddemål.

EM topscorer odds

Fra holdene til spillerne – nærmere bestemt et kig på de nuværende EM topscorer odds.

Fire spillere skiller sig lige nu ud med de laveste EM topscorer odds, nemlig Harry Kane fra England, Kylian Mbappé fra Frankrig, Romelu Lukaku fra Belgien og (selvfølgelig) Portugals Cristiano Ronaldo.

Det er ikke svært at forstå, hvorfor netop de er favoritter med de laveste EM topscorer odds, for alle fire har potentialet. Vi anbefaler dog, at du endnu ikke placerer dit EM topscorer odds.

Faktisk bør du vente, til turneringen er lige op over. På den måde kan du sikre dig, at din udvalgte spiller ikke er skadet.

Du bør derudover holde øje med vedkommendes form og i øvrigt også formen på holdet, han repræsenterer.

Det er trods alt sjældent, vi ser en topscorer fra et hold, der er røget ud i gruppespillet eller ottendedelsfinalen.

Det er nok grunden til, at de nuværende EM topscorer odds på en spiller som Robert Lewandowski er så fordelagtige – der er ikke de store forventninger til spillerne omkring Lewandowski.

Oversigt over tidligere EM topscorere:

EM 2020 odds

EM 2021 betting – vinderspil

Typisk vil de fleste vælge at satse sine penge på betting på EM 2020 vinder. Overraskende nok har der været flere forskellige nationer, som har formået at vinde EM i fodbold sammenlignet med verdensmesterskabet.

Der har været 10 forskellige europamestre, mens der har været otte forskellige verdensmestre.

Nedenfor kan du danne et overblik over hvem der har vundet EM-guld og EM-sølv samt de forskellige finaleresultater. Oplev vores odds tips.

Tidligere EM finaler

Europamesterskab Guld Sølv Finale resultat
EM 1960 Sovjetunionen Jugoslavien 2 – 1
EM 1964 Spanien Sovjetunionen 2 – 1
EM 1968 Italien Jugoslavien De to hold spillede uafgjort i første kamp, så de måtte ud i omkamp hvor Italien vandt 2-0.
EM 1972 Sovjetunionen Tyskland 0 – 3
EM 1976 Tjekkoslovakiet Vest Tyskland Tjekkoslovakiet vandt i straffesparkskonkurrencen
EM 1980 Vest Tyskland Belgien 2 – 1
EM 1984 Frankrig Spanien 2 – 0
EM 1988 Sovjetunionen Holland 0 – 2
EM 1992 Danmark Tyskland 2 – 0
EM 1996 Tyskland Tjekkiet 2 – 1
EM 2000 Frankrig Italien 2 – 1
EM 2004 Portugal Grækenland 0 – 1
EM 2008 Tyskland Spanien 0 – 1
EM 2012 Spanien Italien 4 – 0
EM 2016 Portugal Frankrig 1 – 0

Tyskland og Spanien er de to nationer, som har vundet EM flest gange i historien. Tyskland og Spanien har vundet EM-guld tre gange hver, mens Frankrig har vundet to gange.

Tid til en ny vinder?

Endnu et tip fra denne EM 2020 betting guide kunne være at kigge på hvilke store fodboldnationer, som endnu ikke har vundet EM-guld.

Her er der tale om Belgien, Kroatien og England. Belgien var tippet som en ”underdog” til VM i Rusland i 2018 hvor de nåede hele vejen til semifinalerne.

Det belgiske fodboldlandshold er også det land af de tre stornationer, som endnu ikke har vundet EM-guld, men som har været tættest på det. Belgien tabte, som du kan se i tabellen, finalen mod Vest Tyskland tilbage i 1980.

England har overraskende nok aldrig været i en EM-finale og i år er de ekstra motiverede, da EM 2021 finalen vil blive spillet på Wembley i London.

Kroatien kan også spås til at nå langt, da de nåede hele vejen til VM finalen i 2018, hvor de dog måtte se sig slået af Frankrig i sidste ende.

Men måske kan du vinde mange penge på at placere penge på enten England, Kroatien eller Belgien i vinderspillet. Hvem ved?

Hold øje med detaljen

Når det kommer til EM 2021 betting på turneringens topscorer, er det vigtigt at bide mærke i den seneste justering i Europamesterskabets format.

Derfor kunne fodboldspillere fra de bedste nationer ende op med at spille en kamp mere og det er vigtigt at bide mærke i, når det kommer til topscorer statistikken.

Når du kigger på tabellen kan du også se at EM 2016 topscoreren Antoine Griezmann fra Frankrig spillede alle syv kampe i turneringen, som altså ikke var set før Europamesterskabet i 2016.

Griezmann nåede også at score intet mindre end seks mål i turneringen og den indsats er kun overgået af Michel Platini, som scorede ni mål i fem kampe i forbindelse med EM tilbage i 1984.

I sidste ende er det altså vigtigt at træde varsomt, når det kommer til at vælge EM 2020 odds baseret på statistik.

Men generelt ender topscorerne op med at score et mål per kamp og derfor kan du måske hurtigt danne et overblik over hvem, som kan være værd at satse sine penge på, når de første par kampe i turneringen er blevet fløjtet af.

Du kan også benytte denne information til allerede inden turneringen at spå om hvem der vil ende op som EM 2020’s topscorer med syv mål og sikkert kunne finde fantastiske EM odds.

Konklusion

Vi håber, du er blevet både underholdt og klædt på af denne artikel, hvor vi har kigget på EM 2021 odds, EM favoritter, Danmark vinder EM odds.

Om det bliver med Danmark som vinder eller ej, er vi sikre på, at det bliver en fest uden lige, og at EM 2021 med et brag kommer til at markere afslutningen på et af nyere tids længste år takket være du-ved-hvad.

Held og lykke til de danske drenge og held og lykke til dig. Må dine EM væddemål ramme den lige i røven!