18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark Rusland EM 2021

Den 21. juni klokken 21:00 finder EM gruppe B sin afgørelse, når Danmark Rusland EM 2021 sparkes i gang. Vi tager et kig på Danmark Rusland odds og spiltips, indbyrdes historik og hvem, vi skal passe på, når det går løs i den sidste kamp i gruppen.

Danmark Rusland EM 2021
Danske fans ved EM 2012. Vi håber, Danmark Rusland EM 2021 byder på samme rammer. Foto: CC-SA 2.0 Erik Cleves Kristensen

Ruslands vej til EM 2021

Rusland stiftede allerede bekendtskab med et andet hold i EM 2021 gruppe B i kvalifikationen, nemlig Belgien. Og det blev ikke ligefrem en opløftende tet-á-tet, idet belgierne sejrede 3-1 og 4-1.

I en blød gruppe, der også talte Skotland, Cypern, Kazakhstan og San Marino var det dog ikke vanskeligt for russerne at nappe andenpladsen.

Det blev til lutter sejre i de resterende otte kampe, og dermed var der ikke meget spænding om, hvem der skulle gøre belgierne følgeskab til EM 2021.

Dermed fortsatte russerne altså sin opadgående form i de senere år. Man var ganske vist selvskrevet til VM 2018, der som bekendt blev afholdt i netop Rusland.

Men russerne gjorde rigtig flot figur ved ikke blot at gå videre fra gruppen, men også slå Spanien ud i ottendedelsfinalen, inden det blev til nederlag i kvartfinalen efter straffespark mod de senere finaledeltagere fra Kroatien.

En skæbne de i øvrigt delte med netop os.

Danmark Rusland indbyrdes historik

Det er i hvert fald ikke de indbyrdes opgør, man skal tage et kig på, hvis man vil opmuntres i forhold til de danske chancer.

Danmark har mødt Rusland en enkelt gang, i 2012 i en venskabskamp, og her blev det til et nederlag på 0-2.

Det vil være en smagssag, om man mener, det er meningsfuldt at tale om indbyrdes historik mod Sovjetunionen i samme åndedrag, men for god ordens skyld har vi inddraget disse opgør.

Her vil den typiske danske fan nok tænke noget med Idrætsparken på en smuk junidag i 1985. Men det er faktisk den eneste danske sejr nogensinde mod Sovjetunionen. De resterende 8 kampe er alle endt i nederlag, heriblandt et par forsmædelige af slagsen.

33-7 lyder den yderst triste målscore, så vi kan passende benytte EM 2021 til at få rådet bod på dén pauvre statistik.

Hvem skal vi holde særligt øje med?

Det er som regel en lidt sværere sag at bedømme russiske spillere end så mange andre, da de fleste spiller i den hjemlige liga, som ikke har megen bevågenhed. Men et par navne skiller sig ud.

Den nationaliserede portugiser Marío Fernandes er blandt de første på holdkortet i forsvaret, mens der også længere fremme på banen er megen kvalitet at se.

25-årige Aleksandr Golovin blev hentet dyrt ind til Monaco i 2018, men lignede længe et flop. I denne sæson er han dog kommet virkelig stærkt efter det med 5 mål og 9 assists i 21 ligakampe.

Var det ikke for et par længerevarende skader, var det formentlig blevet til endnu flere for Golovin, der ikke desto mindre sluttede som delt firer på Ligue 1’s assistliste.

Helt fremme var Artjom Dsjuba russernes helt store helt i kvalifikationen. Den tunge tankcenterforward scorede hele 9 mål og assisterede desuden 5 gange. Han er i uhyggelig form, og i 27 ligakampe for Zenit i denne sæson var han med i 28 scoringer.

Kjær skal have kværnet sine havregryn, når han på dagen skal dæmme op for den kliniske, stærke angriber. Ellers går det galt.

Danmark Rusland spilforslag

Der er ingen kamp, hvor det er sværere at komme med forudsigelser, end når det gælder Danmark Rusland EM 2021 kampen. Det skyldes naturligvis, at der er så mange ubekendte faktorer, der vil påvirke kamp billedet og dermed dynamikken.

Måske skal et af holdene desperat forsøge at forsvare sig hjem fra første minut. Måske skal begge jagte sejren. Eller måske vil begge være mest interesseret i at få kampen afviklet uden dikkedarer.

Alt svæver i vinden, så tag vores Danmark Rusland odds forslag med et gran salt.

Danmark Rusland EM 2021 spilforslag 1

Danmark vinder odds 1,95.

Vi satser på det mest sandsynlige scenarie, at begge hold har slået Finland og tabt til Belgien. I det lys forudser vi en meget tæt og nervøs affære, hvor holdene er tæt på at udligne hinanden.

Vi har dog tiltro til, at Hjulmands tropper har både kvaliteten, køligheden og erfaringen til at trække det længste strå. Derfor lyder vores første Danmark Rusland spilforslag på, at Danmark vinder kampen, hvilket vi har fundet til odds 1,95.

Den giver vi et skud.

Danmark Rusland odds forslag 2

Danmark vinder med ét mål odds 3,60

Vi går dog skridtet videre end “bare”” at spå en dansk sejr. Som sagt forventer vi en tæt kamp mellem to hold, der kvalitetsmæssigt er meget tæt på hinanden, men hvor vi har tiltro til, at Danmarks erfaring kan blive udslagsgivende.

Derfor sætter vi lidt færre enheder på højkant, men jagter i stedet de højere odds. Vi går derfor med Danmark Rusland betting forslaget Danmark til at vinde med ét mål til odds 3,60.

Danmark Rusland tipsforslag 3

Under 2,5 mål odds 1,80

Sidste Danmark Rusland spilforslag holder sig også helt i trit med de de foregående. I en nervøs affære, hvor begge hold kan risikere at ryge ud, hvis resultaterne ikke flasker sig, forventer vi ikke et målorgie.

Så vi tager det konservative Danmark Rusland spil, at der bliver scoret under 2,5 mål, som vi kan få til odds 1,80.

Og i den perfekte verden vinder Danmark 1-0, så alle tre væddemål går hjem (og vi går videre!)

Det var de Danmark Rusland EM 2021 spiltips, vi havde valgt at finde frem. Om du følger dem eller din egen fornemmelse så husk at spille ansvarligt. God vind!