18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark Belgien EM 2021

Danmarks andet opgør i EM gruppe B går i gang den 17. juni klokken 18.00, når vi står overfor selveste Belgien i en kamp, hvor vi skal have point. Vi tager temperaturen på Danmark Belgien EM 2021 odds forslag, styrkeforhold og meget mere.

Danmark Belgien EM 2021

Belgiens vej til EM

Belgien har længe ligget nummer 1 på verdensranglisten, og det er der ikke meget at sige til, selvom De Røde Djævle endnu ikke har fået det helt store trofæ i trofæskabet. I årevis har formkurven kun været opadgående for Belgien, der også blæste igennem EM kvalifikationen.

Gruppespillet var en sand fest for belgierne, der som et af de allerførste lande kvalificerede sig til EM 2021, og det er ikke svært at se, hvorfor Roberto Martínez’ tropper er blandt de absolutte top favoritter.

Det blev til 10 sejre af lige så mange forsøg samt en målscore på svimlende 40-3. Ingen hold scorede flere mål, og ingen slap færre ind.

Kun Rusland og Cypern formåede at score mod belgierne, og lige lidt hjalp det altså, da det for russernes vedkommende blev til nederlag på 3-1 og 4-1, mens Cypern fik dask med 6-1.

Et aspekt, der kan vække panderynker, er hvor mange forskellige spillere, der kan tage det offensive slæb hos belgierne. Deres 40 mål fordelte sig på hele 16 spillere.

Til sammenligning var der “kun” 11 spillere, der scorede Englands 37, og Harry Kane tegnede sig for 12 af dem. Det er altså et kollektivt angrebsivrigt hold, vi møder.

Danmark Belgien indbyrdes historik

Danmark har en – måske overraskende – flot statistik mod Belgien. I 15 opgør har begge nationer vundet 6 og spillet 3 uafgjort.

1980’erne og 90’erne kan vi huske tilbage på med en vis glæde. Mange husker nok den legendariske kamp ved EM 1984, hvor vi slog Belgien med 3-2 og kvalificerede os til semifinalen. Og i 1990’erne blev det til to flotte 3-1 sejre i kvalifikationen til EM 1996.

De seneste to opgør kan dog lægge en dæmper på optimismen. Det blev nemlig til to belgiske sejre og en sammenlagt målscore på 6-2, så der er plads til forbedring.

Til sidst kan man notere sig, at det sjældent går stille for sig, når Danmark Belgien tørner sammen. Af de 15 opgør er 12 endt med mindst tre scoringer, og i gennemsnit har hver kamp kastet 3,46 scoringer af sig.

Hvem skal vi holde særligt øje med?

Puh, hvor skal vi snart starte?

Som vi var inde på er der tale om et kollektiv, hvor snart sagt alle kan score. I front er det dog naturligt nok Romelu Lukaku, Belgiens alltime topscorer, der skiller sig ud.

Defensivt er Courtois en svær mand at passere, mens Tielemans på den centrale midt virkelig har udviklet sig til en stjerne i svøb. Generelt er det et hold, hvor det er meget svært at finde svagheder.

Selvom vi selvfølgelig ikke finder glæde i modstanderes ulykke, så kan vi dog finde et lille håb i, at Eden Hazard har haft en meget svag sæson i Real Madrid, ligesom Kevin de Bruynes form formentlig har lidt et lille hak i kølvandet på skaden, han pådrog sig i Champions League finalen.

Og så har man lidt problemer med at finde svar på venstre wingback-spørgsmålet, hvor Nacer Chadli ligner den mindst dårlige kandidat.

Danmark Belgien spilforslag

Vi har tjekket statistikkerne og fundet tre Danmark Belgien spilforslag frem til dig. På grund af den danske debut mod Finland, der på alle parametre var en skrækkelig aften for Danmark, er Danmark presset til at skulle have point.

Danmark Belgien spilforslag 1

Danmark eller uafgjort odds 1,72

Danmark skal med al sandsynlighed have mindst ét point fra opgøret for at have en chance for at kvalificere sig.

Samtidig vandt Belgien sit første opgør mod Rusland, så de er ikke på samme måde presset, som vi er. Det kan man håbe vil få belgierne til at slække lidt på kræfterne velvidende, at de også har en matchbold mod Finland, og at meget skal gå galt for at de ikke ender som etter i gruppen.

Vi trækker derfor den rød-hvide kasket godt ned over ørerne og spiller på dobbeltchancen til Danmark, der giver et pænt, omend lidt tørt, odds.

Danmark Belgien spilforslag 2

Begge hold scorer 1,72

Vores næste Danmark Belgien spiltips – at begge hold scorer – har vi fundet inspiration til i historien. Som sagt er 12 ud af 15 indbyrdes opgør endt med over 3 scoringer, og i 10 af disse har begge hold scoret.

Vi er selvfølgelig klar over, at kampe fra 1920’erne ikke har alverdens relevans for to holds dynamik 100 år senere. Alligevel vejer statistikken så tungt i samme retning, at det er bemærkelsesværdigt.

Læg dertil, at det er et opgør, hvor Danmark skal frem og jagte scoringen, og vi mener, der er lagt i kakkelovnen til en kamp med mange mål.

Derfor siger vi, at Danmark Belgien EM 2021 opgøret bliver en gentagelse af historien, og at begge hold scorer.

Danmark Belgien odds forslag 3

Over 2,5 mål odds 1,90

Det sidste af vores Danmark Belgien bettingforslag lægger sig meget op ad tip nummer 2.

Det er nemlig præcis samme logikker, der er i spil her, så vi skal ikke kede dig med gentagelser men blot konstatere, at vores tredje og sidste Danmark Belgien bettingforslag går på, at det bliver det 13. ud af 16 indbyrdes opgør med over 2,5 mål.

Vi håber, du har kunnet bruge vores Danmark Belgien EM 2021 spiltips til noget. Held og lykke med spillet og husk at spille ansvarligt.