18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bet365 Anmeldelse – Få fuldt overblik over markeder, odds, app og mere

Vi kigger igen på bookmakere og har besluttet, at det er tid til at lave en Bet365 Anmeldelse. De er vokset utroligt hurtigt på det seneste og er blevet det største anerkendte navn indenfor sportsvæddemål, så vi besluttede os for at finde ud af hvorfor.

Da vi startede denne Bet365 Anmeldelse, bevarede vi et åbent sind, men vi bliver nødt til at sige, at de overraskede os alle.

Bet365 AnmeldelseVores vurdering
Bettingmarkeder5/5
Odds4/5
Mobil app5/5
Live betting & streaming5/5
Betalingsløsninger5/5
Kundeservice5/5
Samlet vurdering4/5

Bet365 væddemålsmarkeder: 5/5

Hvis du ønsker en bookmaker med et stort udvalg af bettingmarkeder, så har du valgt helt rigtigt, når du vælger Bet365.

Du kan spille på stort set alt hos Bet365. De har flere sportsgrene du kan spille på, end de sportsgrene du ikke kan spille på.

Hvad enten du er til de store ligaer, Premier League, La Liga, Bundesliga, eller om du er til de helt små ligaer i lande, som du næsten aldrig har hørt om før, så har Bet365 det hele.

Du kan spille på sportsgrene, du ikke engang vidste eksisterede. Har du nogensinde hørt om FishOMania? – Det er en stor fiskekonkurrence der afholdes en gang i året i England, og den kan du også spille på. Du kan også spille på store TV-Begivenheder, eks. Vild med Dans, X-Factor, MGP osv.

Bet365 har også et væld af heste- og hundevæddeløb, men de er desværre ikke aktuelle for danskere på nuværende tidspunkt, da en anden bookmaker har monopol på dette. Fra 2018 er markedet dog åbent igen, og så vil du som dansker kunne benytte dig af de mange sjove hunde- og hestevæddeløb på Bet365.

Næsten hver bookmaker dækker de vigtigste sportsbegivenheder, så vi var selvfølgelig ikke overrasket over at se de store fodboldligaer på Bet365 og de bedste nordamerikanske sportsgrene, som NHL og vores yndlingshold Toronto Maple Leafs.

Der var også andre bizarre muligheder, såsom underholdning, finansielle markeder, politik og endda vejret, hvilket er et traditionelt nyhedssats i England.

Nogle gange kører Bet365 nogle promoveringer på bestemte sportsgrene, som parlay-væddemål, hvilket kan gøre indsatserne mere fordelagtige. Vi anbefaler regelmæssigt at kontrollere sektionerne for promovering, så du kan få den seneste information.

Bet365 har mange ekstrafunktioner inden for hver kategori, og mens nogle af dem er svage, er nogle bestemt i den sjove ende af skalaen. Og hvis du bruger denne promoveringskode, kan du få det endnu sjovere.

Bet-On-Football

Bet365 væddemålsmarkeder på hestevæddeløb

Der er et forbløffende antal af væddemålsmarkeder til rådighed med hensyn til Bet365 hestevæddeløb. De tilbyder odds på et utal af australske løb på forskellige steder i landet, men de dækker også de begivenheder, der foregår andre steder i verden. Jeg er glad for hestevæddeløb i Storbritannien og USA, og Bet365 har også en omfattende liste over markeder for disse områder. Dette giver ikke kun en fin variation, men også muligheden for at satse på hestevæddeløb gennem hele dagen, takket være så mange forskellige tidszoner, der er dækket af listen over tilgængelige væddemål.

Jeg var i stand til at satse på den hest, som jeg troede ville vinde hvert løb, samt flere eksotiske indsatser som exactas og trifectas, hvilket er en fantastisk måde at øge mine odds og potentielle overskud på, hvis jeg er i stand til at vælge vinderne. Jeg kunne udvælge hvilke løb jeg ønskede at satse på, hvilket var dejligt og nemt, da jeg kunne tjekke en boks for hvert løb, jeg var interesseret i, og var i stand til at gå videre til en skærm, hvor kun de løb blev vist for mig, som jeg kunne vælge imellem. Dette var fantastisk, da jeg ikke ønskede at skulle skrolle forbi alle de løb, som jeg ikke var interesseret i for at komme til det, jeg ønskede.

Udover at være i stand til at satse på løb, der finder sted samme dag, har Bet365 hestevæddeløbsspil fra hele verden. Med disse fremtidsmarkeder kunne jeg vædde på hvilken hest jeg troede ville vinde det kommende løb, før disse løb er planlagt til at finde sted. Dette er godt, når du har en ide om en bestemt hest eller væddeløbsmåde, før det er planlagt til at starte, da du kan få gode odds på den hest, før væddemålspolitikken har en chance for at oversvømme markedet og mindske dine chancer for at få den bedst mulige pris. 

Mit favoritmarked må dog være, hvorvidt en hest vil vinde Triple Crown eller ej. Triple Crown er den mest prestigefyldte præstation i alle hestevæddeløb, da det er utrolig sjældent at finde en hest, der er i stand til at vinde Kentucky Derby, Preakness Stakes og Belmont Stakes. Som følge heraf er oddsene for, om en hest vil vinde den kommende Triple Crown, normalt lang nok til at gøre det til en appetitlig indsats.

Selvfølgelig ændres væddemålsmarkeder regelmæssigt, så sørg for at kontrollere webstedet for at sikre dig, at de markeder du er interesseret i, er der for dig.

horseracing bet365

Bet365 Odds: 4/5

Generelt er Bet365 i den høje ende hvad angår odds på div. Væddemål. Det ser dog ud til, at Bet365 ofte giver lidt højere odds på underdoggen, hvor de så fjerner noget af oddset på favoritten, og dermed gør dem lidt mindre sjove at spille på.

Det ses hvert fald ofte, at andre bookmakere giver et lidt højere odds på favoritten, mens de til gengæld giver et meget lavere odds på underdoggen og omvendt.

Bet365 er dog altid med i den høje ende, og det er sjældent, at man kan finde en anden bookmaker, som giver et meget højere odds end Bet365. De er derfor flot med oppe, og vi giver dem et 4-tal på listen.

For at gøre denne Bet365 Anmeldelse relevant, sammenlignede vi odds på flere andre sportsvæddemålssider. Indtil Bet365 kom på markedet, var William Hill den førende udbyder, men Bet365ryster føringspositionen og maner sig vej til toppen.

Sandheden er dog, at ikke alle sammenligninger var i Bet365´s favør, og hvis du shopper rundt, puster hver bookmaker oddsene op i en kategori eller en anden. Samlet set var Bet365 konsekvent højere end andre, især i de europæiske premium ligaer.

Bet365 Mobil App: 5/5

Et af de steder hvor Bet365 virkelig trækker fra er på deres mobil app. App’en er simpelthen bare så let og gennemført, at den med længder er den bedste betting-app på markedet. Bet365’s mobil app kan alt det, som du også kan på hjemmesiden.

Bet365 har sat et nyt aftryk i kompatibilitet, der synes at være egnet til enhver telefon, vi forsøgte på. 

Bet365 App er hurtig, let på CPU’en og fejlfri! Hvis du har Android eller iOS-enheder, vil det helt sikkert fungere. Vi havde aldrig noget problem: At navigere i sportsbogen var fri for afbrydelser under vores Bet365Anmeldelse af appen.

Hurtig-indbetaling: Du kan lave en indbetaling ved blot et enkelt klik, hvis du har aktiveret dette.

  • Tag pengene: Hvis du er nervøs for din kamp, kan du lukke kampen med det samme. Du kan snuppe profitten, eller slippe ud med et mindre tab, hvis du gerne vil ud af kampen før de 90 minutter er spillet.
  • Ind- og udbetal: Du kan benytte dig af de samme ind- og udbetalingsløsninger, som du kan på hjemmesiden. Det er let at sætte penge ind, og det er let at trække dem ud igen.

Du kan hente Bet365’s Mobil App i din App store, hvis du har en iPhone, eller via en APK fil fra bet365, hvis du har en Android telefon.

bet365-mobil app

Live-streaming: 5/5

På Bet365 har du mulighed for at se en masser forskellige sport, og det er faktisk helt gratis. Det eneste det kræver, er, at du har minimum 50 kroner stående på din Bet365 konto eller at du har placeret et væddemål indenfor 24 timer. Husk at tilgængeligheden af live stream kan være afhængigt af, hvilket land du bor i.

Det er næsten overflødigt at have en stor TV-pakke der hjemme, hvis du har en konto hos bet365. Du kan nemlig se en masse dejlig sport, hvad enten det er fodbold, tennis, basketball eller noget helt fjerde. Bet365 viser det meste, og de er klar til at give dig en god oplevelse.

Ingen Bet365 Anmeldelse ville være fuldstændig, medmindre vi nævnte mulighederne for live streaming. Vær opmærksom på, at live streaming ikke er tilgængelig i alle lande; vi opdagede faktisk, at det afhænger af din placering. Du skal have en finansieret sportskonto eller have lavet en indsats 24 timer før.

Betalingsløsninger: 5/5

Bet365 er også en af de bookmakere der er længst fremme, hvad angår betalingsløsninger. Du kan nemlig indbetale og udbetale på mange forskellige måder.

Du behøver ikke at have et kreditkort, for at lave en indbetaling, du kan bl.a. bruge Skrill, som er en online pung, du kan bruge ganske traditionel bankoverførsel eller du kan vælge Paysafecard, som du kan købe på tankstationer og i andre fysiske butikker.

Kundeservice: 5/5

Uanset hvilket tidspunkt i døgnet du skulle få brug for at kontakte Bet365’s kundeservice, så kan du altid få hjælp. Bet365 sidder klar og parat på alle tidspunkter af døgnet, og der er flere forskellige måder hvorpå du kan kontakte dem.

Bet365 kundeservice er tilgængelig via flere forskellige kontaktmuligheder som live chat og e-mail support. 

Vi forsøgte alle tre kontaktmuligheder med et falsk spørgsmål og fik straks svar. Selv e-mail svaret fik vi indenfor en time. Valgmuligheden via de sociale medier er lidt af et sort hul, og vi fik ingen reaktion der, den første og eneste fejl i deres service. 

De mest traditionelle veje er via telefonopkald, email og deres live-chat, men du kan også sende dem et brev.

bet365 kundservice

Samlet Bet365 Anmeldelse: 4/5

Helhedsvurderingen af Bet365 er enestående. Vi giver Bet365 sammenlagt 4 ud af 5, da vi mener, at de er den førende bookmaker på markedet. De er forrest i nærmest alle kategorier, og især deres Live-Betting er det, vi gerne vil fremhæve dem for i vores Bet365 anmeldelse.

Der er altid et marked åbenbart, og de har langt flere markeder på deres live-betting, end nogen anden bookmaker har. Du kan spille på næsten hvad som helst, og det gør altså, at vi mener, at Bet365 er foran de andre bookmakere.

Det er kun få ting, der i vores øjne kan forberedes ved Bet365, ellers er de klart den bedste bookmaker for danskere.

Det kan vi lideDet kan vi ikke lide

Masser af Live Streaming

Kanon Live-Betting klient

De fleste markeder på sport

Mange pop-up vinduer på hjemmesiden

Odds er typisk lavere på favoritterne end andre steder

Er kendt for at begrænse vindende kunder