18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bedste betting bonus: Her er de bedste bonusser på markedet

Hvor finder man den bedste betting bonus? I denne gennemgang kigger vi på de forskellige typer af odds bonusser, velkomstbonus odds og forskellige betting sider med bonus, så du bliver klædt bedst muligt på i bonus junglen.

bedste betting bonus

Typer af odds bonusser

Vi begynder vores kortlægning af oddsbonusser med en gennemgang af de mest udbredte typer af odds bonusser.

Indbetalingsbonus/matchbonus

Den klart mest almindelige betting bonus er en indbetalingsbonus, der af og til også kaldes en matchbonus. Her skal du indsætte et vist beløb, som så mødes med en odds bonus af bookmakeren.

Ofte vil bookmakeren tilbyde det samme i bonus, som du sætter ind på din konto, og det er her, vi taler om en matchbonus, da bookmakeren matcher dit indskud. Oddsbonusser som denne vil typisk være i en størrelsesorden på 100-1.000 kroner.

Det er vigtigt at holde øje med omsætningskravene på denne slags odds bonusser. En større bonus er ikke altid bedre end en lille, og ofte vil der være mindre skrappe omsætningskrav, jo mindre bonussen er.

Freebet/no deposit bonus

Indbetalingsbonussens langt mere populære – men også meget sjældnere! – fætter er et freebet, som også kaldes en no deposit bonus. Denne bonus er et rendyrket gratisspil, da man modtager en bonus helt uden, at bookmakeren sætter en indbetaling fra brugerens side som betingelse.

Ifølge nogle er dette klart den bedste betting bonus, men selvom denne type gratisspil i sagens natur er enormt attraktiv, da det bogstaveligt talt er noget som sjældent som gratis penge, så er der dog en ulempe.

Gratisspil er nemlig som regel ret beskedne beløb ofte i omegnen af 50 kroner eller i lignende luftlag. Så hvis den bedste betting bonus for dig er en stor én af slagsen, så er no deposit bonusser ikke nødvendigvis for dig.

Risikofrit væddemål

Det sidste væddemål, vi har taget med på listen over typer af odds bonusser, er et risikofrit væddemål. Denne form for bonus kan både optræde som indbetalingsbonus og som gratisspil, hvor du får væddemålet uden krav om indskud.

Et risikofrit væddemål betyder, at bookmakeren giver en bonus i form at eks. et bet på 100 kroner, som du kan sætte på en kamp. Taber du væddemålet, hæfter du ikke selv for det.

Indbetalingsbonus til odds

Med styr på termerne så lad os tage et kig på tre gode eksempler på en indbetalingsbonus til odds.

Unibet

Den første indbetalingsbonus til odds, vi har udvalgt, kommer fra Unibet. Unibet fordobler nye spilleres første indskud mellem 40-1.000 kroner, så der er altså enorm valgfrihed hos dem. Unibets indbetalingsbonus til odds skal omsættes 8 x til minimum odds 1,40, før den er spillet fri.

Så indsætter du eks. 200 kroner, der giver 200 kroner i bonus, skal du omsætte for 1.600 kroner (200 x 8). Du har 60 dage til at nå omsætningskravet.

Betfair

Også betfair tilbyder en indbetalingsbonus til odds, og deres bonus lyder såmænd også på op til 1.000 kroner. Der er dog vigtige forskelle på Betfairs og Unibets bonus.

Først og fremmest skal du mindst insætte 100 kroner for at aktivere Betfairs indbetalingsbonus til odds. Derudover skal bonussen omsættes 8 x, men det er altså den samlede værdi af bonus og indskud, hvilket betyder at omsætningskravet er dobbelt så højt som hos Unibet.

Indsætter du 200 kroner, skal du således omsætte for 3.200 kroner (200 + 200 x 8). Bemærk også, at minimum odds der kvalificerer til frispilningen er 1,95 og altså noget højere end hos Unibet. Omsætningskravene for bonussene er altså markant skrappere end hos Unibet, hvis bonus på dette parameter må siges at være den bedste betting bonus af de to.

Til gengæld har du 90 dage til at indfri dem. Brug koden ”ZSKW02”, hvis du ønsker at modtage denne bonus.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

Mr. Green

Sidste bookmaker med en indbetalingsbonus til odds er Mr. Green. Også her kan du fordoble første indskud op til 1000 kroner – her med en minimumindsats på 75 kroner. Deres bonus kommer i form af et cashbet, som skal være på min. odds 2,00.

Til gengæld er der efterfølgende ingen omsætningskrav.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

Freebets som velkomstbonus

Og så følger vi op på tre eksempler på en odds bonus i form af freebets.

NordicBet

Første udbyder af freebets er NordicBet. NordicBet tilbyder et freebet i form af et gratis væddemål på 100 kroner, som du ikke skal foretage et indskud for at få, hvis du er ny kunde.

Vinder du på dette freebet, beholder du gevinsten (ikke selve freebettet), og der er ingen omsætningskrav tilknyttet.

Bonussen er tilgængelig i 60 dage. Regler og vilkår gælder + 18 år.

888sport

Sidste kandidat på vores liste over bookmakere med freebets er 888sport. Som hos andre bookmakere skal du hos 888sport foretage et indskud for at få dit freebet, og her skal du indsætte mellem 100-500 kroner, som du derefter bruger som indsats på dit første væddemål.

Alle væddemål mellem 100-500 kroner refunderes, hvis ikke du vinder. Bonussen er tilgængelig i 60 dage, og du skal bruge koden ‘500BACK‘ for at aktivere den.

Indbetalinger foretaget med PayPal, Neteller, Paysafecard eller Skrill kan ikke modtage denne freebet bonus.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

Kampagner – hvilke bookmakere har de bedste odds kampagner?

En ting at vurdere bookmakere på er selvfølgelig, om de er en af de mange betting sider med bonus. Men betting sider med bonus er ikke partout de bedste bookmakere.

Der er for eksempel betting sider med bonus, som er gode til at tiltrække nye kunder, men som ikke har det bedste ry for at pleje eksisterende kunder.

Her er det vigtig ikke at snyde sig selv, hvis man er på jagt efter en ny bookmaker, for i det lange løb kan bookmakere med mange eller attraktive kampagner være at foretrække over bookmakere med gode oddsbonusser, men ikke så meget andet.

Bookmakere med gode kampagner kan typisk kendes på, at de er flittige til at lancere kampagner (eks. ved højtider, store sportsbegivenheder etc.), og at deres kampagner rent faktisk har værdi.

Det kræver altså, at du holder lidt øje med bookmakere over længere tid eller sætter tid af til at læse anmeldelser af bookmakerne.

Betting sider med bonus

Vi har allerede kigget på nogle udvalgte betting sider med bonus. Vil du gerne have et mere forkromet overblik, følger her en mere udførlig liste over andre betting sider med bonus.

Bedste betting bonusBonus info
ComeOn100 % op til 1.000 DKK
bwin100 % op til 500 DKK
Cashpoint100 % op til 500 DKK

Velkomstbonus odds

Vi har gennemgået et par kandidater til udbyder af den bedste betting bonus, men for dig er den bedste betting bonus måske målt på helt andre kriterier.

Som minimum håber vi dog, at du er blevet klogere på de forskellige typer af odds bonusser og måske endda har fået lyst til at tjekke nogle af vores eksempler på oddsbonusser ud med egne øje.

Vi ønsker dig held og lykke med spillet, og håber, du finder den helt rette velkomstbonus odds til din smag.