18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bedste betting app 2022: Få adgang til de bedste mobil odds

Er du til odds på mobilen, så er det nu, du skal læse med. I denne artikel tager vi nemlig et kig på den bedste betting app på markedet. Vi gennemgår den skarpe bet365 mobil app, Unibet app og mange flere, når vi kigger på de skarpeste bud på den bedste bookmaker app.

bedste betting app

Bedste betting apps til danske bookmakere

Når det gælder odds på mobilen, har konkurrencen aldrig været skarpere, end den er i dag. Ligesom bookmaker markedet generelt kæmper de forskellige selskaber benhårdt mod hinanden, når det gælder mobil betting.

Konkurrencen er selvfølgelig godt nyt for dig, mig og alle andre brugere af en online betting app. For bookmakernes hårde kamp for at tilbyde den bedste betting app betyder, at vi høster frugterne. Det betyder, at de fleste betting apps i dag er top optimerede på ydeevne, tilbyder god og brugervenligt grafik, gode betting app bonusser og kampagner og i det hele taget er spækket med godt indhold i en brugervenlig pakke.

Det er blot nogle af de kriterier, vi lægger til grund for at pege på de bedste betting apps. Senere gennemgår vi hele listen af parametre, vi vurderer de forskellige online betting apps ud fra. Men først tager vi lige det forkromede overblik over nogle af de populære betting apps på det danske marked.

Oversigt over de bedste odds apps

Bedste betting appFordele
bet365 appStreaming, høje odds
Unibet appMange kampagner
bwin appHøje vurderinger fra brugere
Betfair appHøje vurderinger fra brugere
888sport appHøje vurderinger fra brugere
NordicBet appGodt spiludvalg i Skandinavien
Mr. Green appGodt spiludvalg
LeoVegas appGod bonus
ComeOn appGod bonus

Online betting apps

I vurderingen af de bedste online betting apps har vi selvfølgelig udvalgt en række kriterier, der ligger til grund for at pege på den bedste betting app. Lad os tage et kig på disse kriterier.

Mobil odds

Vi kommer selvfølgelig ikke udenom, at mobil odds er en af de absolut mest afgørende parametre. Odds niveauet hos betting apps er afgørende i det lange løb og kan man prale af at levere den bedste odds app, kan man som spiller se igennem fingre med andre, mindre vigtige parametre såsom layout, brugervenlighed etc.

Bare fordi, man har den bedste odds app kan man selvfølgelig ikke levere en mobil app, hvor alt andet sejler. Men isoleret set er denne parameter den vigtigste.

Spiludvalg

Næsten lige så vigtig som at kunne tilbyde den bedste odds app er spiludvalget på en odds app. Det giver lidt sig selv, at der ikke er meget ved at have den bedste odds app, hvis man ofte oplever, at man ikke kan spille på en given kamp, fordi mobil betting app’en ikke tilbyder det pågældende spil.

Heldigvis er spilleudvalget indenfor mobil betting i dag rigtig stort hos stort set alle udbydere af betting apps. Derfor vil det ofte være mindre mangler, man kan opleve til forskel fra den ene online betting app til den anden.

Kampagner og bonusser

Knap så vigtigt som de to første parametre, men selvfølgelig stadig ganske væsentligt er det, om en betting app tilbyder gode velkomstbonusser til nye spillere og kampagner til eksisterende spillere. Her tænker vi ikke blot på, om der er mange mobil kampagner og bonusser, men også om der reelt er tale om gode tilbud. Er det bonusser af en størrelse, der repræsenterer en væsentlig værdi? Og er der tale om bonusser, der reelt er realistiske at spille fri. Husk altid at læse regler og vilkår nøje, inden du blindt takker ja til en bonus.

Særlige features

Et andet parameter, der kan sortere de bedste betting apps fra de næstbedste, er særlige features. Her tænker vi på unikke funktioner såsom betting apps, der tilbyder et særdeles stort udvalg af streaming gratis. De bedste betting apps giver sine brugere adgang til over 100.000 streaming begivenheder årligt.

Anmeldelser

Vores sidste kriterium for betting apps er det, vi kan kalde et meta-kriterium. Vi har nemlig gravet rundt på nettet og læst eksisterende anmeldelser fra brugere af de betting apps, vi gennemgår i denne artikel. Det, kombineret med vores egne betragtninger, giver os det optimale udgangspunkt for at danne os et retvisende helhedsindtryk af de bookmakere, der tilbyder odds på mobilen.

bet365 mobil app – én af de bedste på markedet

Vi starter med en af de største, nemlig den populære bet 365 mobile app. Med bet 365 mobile får du en virkelig brugervenlig betting app med et lækkert layout, og som tilmed er virkelig nem at tilgå.

På bet 365 mobile finder du et enormt spiludvalg, som få konkurrenter kan matche. De er desuden godt med, både når det gælder velkomstbonusser og at tilbyde kampagner til eksisterende spillere. Af vores tre udvalgte online betting apps, rangerer bet 365 mobile tilmed højest på listen over de højeste mobile odds.

Et sidste punkt, der i den grad taler i bet 365 mobiles favør er deres streaming rettigheder. bet 365 mobile tilbyder således streaming på over 100.000 sportsbegivenheder årligt, og det er i særklasse.

I den negative ende får bet 365 mobile 2,85 stjerner ud af 5 af brugerne i App Store og Google Play. Brugerne nævner børnefejl og irritationsmomenter som den manglende mulighed for at oprette en bet365 mobil app bruger via sin mobil som nogle af gengangerne blandt de negative vurderinger af bet365 mobil app.

Unibet app – masser af kampagner med Unibet

Fra bet365 mobil app til en anden populær odds app herhjemme, nemlig Unibet app. Sammen med bet365 mobil app er Unibet app den mest populære betting app på det danske marked, og med et layout, der minder meget om det, man finder på bet365 mobil app, er brugervenligheden i top.

På Unibet app finder du som et særligt stort plus stort set altid aktuelle kampagner. Unibet app specialiserer sig særligt inden for fodbold, så både når det gælder spiludvalget og særlige begivenheder, der giver anledning til at lancere en kampagne – eksempelvis EM eller VM – vil du næppe gå forgæves med Unibet app.

odds bonuskoder

Unibet app scorer i snit 3,0 ud af 5 stjerner hos brugerne i App Store og Google Play. Android-brugerne er noget gladere for Unibet app end iOS brugerne. Som med bet365 mobil app er det børnefejl og nedbrud, der oftest nævnes som noget, der trækker ned ved Unibet app.

bwin app – en betting app der sagtens kan konkurrere

Et lidt alternativt bud på bedste odds app er bwin app. bwin app er helt sikkert ikke lige så populær herhjemme som de to andre betting apps, vi har kigget på. Men måske fortjener bwin app alligevel en chance.

Faktum er nemlig, at bwin app med længder er den bedste odds app, hvis man spørger brugerne på Google Play og App Store. Her får bwin app vanvittigt flotte 4,5 stjerner ud af 5. Det er altså længder foran både Unibet app og bet365 mobil app.

bwin app får blandt andet roser for at være en meget stabil odds app, og den slags skal man ikke underkende, når man f.eks. skal placere et hurtigt bet, mens man er på farten. Live betting er kun blevet mere populært med årene, så er man til live betting, er det eksempelvis vigtigt med en stabil odds app.

Hvem har de bedste odds til mobilen?

Da vi som nævnt mener, at odds er det vigtigste parameter at vurdere den bedste betting app på, får odds på mobilen sit eget afsnit.

Bet365 har nogle af de bedste odds på mobilen, mens Unibet app leverer de næstbedste i vores vurdering. Bwin placerer sig niveauet under, og det er lidt spøjst, at de det til trods er den med afstand bedste betting app ifølge brugerne. Det vidner altså om, at det er meget individuelt og subjektivt, hvad den enkelte mener er vigtigst for at kåre den bedste betting app.

Hvor kan jeg downloade de bedste betting apps?

Ingen guide til de bedste betting apps uden en vejledning til, hvor du kan downloade din odds app.

Download Unibet app

Hvis du ønsker at downloade Unibet app, kan du gøre det til iOS her.

Ønsker du at downloade Unibet app til Android, kan du gøre det her.

Download bet365 app

Find bet365 app til iOS her.

Din bet365 mobil app finder du her.

Download bwin app

Find din bwin app til iOS her.

Eller til Android her.

Bedste bookmaker app i Danmark

Så hvem tilbyder den bedste bookmaker app? Som vores gennemgang viser, er det faktisk individuelt, hvad brugerne lægger til grund for at vurdere den bedste bookmaker app. Blandt vores udvalgte mobil betting-udbydere tilbyder Unibet og bet365 mobil app de højeste bookmaker odds. Alligevel peger brugerne på bwin app som den klart bedste for en stabil software, der blandt andet gør live betting nemt at tilgå.

Hvem vurderer du tilbyder den bedste bookmaker app? Måske er det ikke engang en af de udbydere af mobil betting på vores liste, men en helt anden. Heldigvis er mobil betting et marked med flere gode produkter end dårlige, så uanset hvad du vægter højest inden for mobil betting, kan du få dækket dit behov.